Meningsfulle treff

7

De fleste som har kommet hit til bloggen de siste dagene, har i følge statistikken søkt på ord som «meningsfulle gaver», «gi en geit» og «alternative julegaver». Jeg kjenner at jeg faktisk blir litt glad av det 🙂 Ikke fordi de kommer hit, men glad av det bildet jeg får i hodet av mange, mange velmenende mennesker med et stort hjerte som sitter foran PCen og planlegger julegaveinnkjøp.

Påminnelse: Det finnes dyr som er bedre å kjøpe enn geit. De er ørkenspredere!

neigeit.jpg

(Det står blant annet noe om det i denne artikkelen, hvis du er interessert i å lese mer.)

Og så skulle jeg egentlig skrive noe velformulert og sindig om den roen som senker seg når besøk har dratt hjem, barn og mann er i seng og jeg får sitte alene på stua og pusle litt med PCen min.. Det er bare en deilig følelse det også, selv om jeg er veldig sliten etter en lang helg.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Hvor mange folk gir geit i julegave. Det slår meg ikke akkurat som det beste valget. Men hva skal man vel gi en som har alt?

  …Også så vanskelig å pakke inn!

 2. Håper dei får mange andre, og betre idear enn å kjøpe antiøkologiske ørkenspreiingsgeiter når dei kjem til deg då. 😉

  [usynleg for alle andre]og du har gitt nesten gratis og kjempefin julegåve til meg ved å stemme på meg i dag. takk [/usynleg for alle andre]

 3. serendipitycat on

  Det må være noe med disse antiøkologiske ørkenspredningsgeitene altså, for de er tydeligvis mektig populære! Må vurdere å planlegge informasjonskampanje til neste år,….

  Og værsågod, det skulle bare mangle 🙂

 4. serendipitycat on

  Nå har jeg fått disse geitene helt på hjernen…I natt drømte jeg at jeg var på en blogger-konferanse, og tror du ikke formålet var å telle opp hvem som hadde fått flest geiter til jul?! Jeg må slutte med blogging etter seks om kvelden altså….

 5. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blog Archive » Gode julegaver!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.