Fargerike gater

5

Randi postet et så fint bilde av fargerike hydranter. Det er slikt som vi ikke ser her hjemme! Jeg er så utrolig glad i farger, og det bildet minnet meg om de fine «gatestolpene» jeg har sett på noen av mine vandringer i Barcelona. Flott, ikke sant?

dsc02012.jpg

Dere må også lese Glamourbibliotekarens guide til hvordan man kan la være å shoppe. Jeg trenger å tenke litt på det, kjenner jeg. I hvertfall skal jeg ikke handle noen ting før vi skal til Barcelona i februar! (Ja, jeg vender stadig tilbake dit…)

Litt mer seriøst: Det har kommet veldig gode svar til forrige innlegg om Datadirektivet. Jeg har til hensikt i å få gått gjennom disse og gitt kommentarer og svar. Kenneth skal også få se på det og komme med sine innspill.

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Pingback: Barcelona » Fargerike gater

 2. Det hadde virkelig vært noe ja! 🙂

  Barcelona er virkelig en by å se til når det gjelder vedlikehold og utsmykning av gater. Jeg ble for eksempel veldig imponert over at det hver kveld/natt kom ryddemenn fra BCNeta/renovasjonsverket og både kostet og spylte gatene, tømte alle søppelkurver (som stort sett står på hvert hjørne) etc. Og det var ikke midt i sentrum en gang, men oppe i Gracia der vi bodde.

 3. Barcelona er en deilig by.. Jeg er også en av de som stadig vender tilbake dit. Du ga meg en god ide til en helgetur nå:)

  Du har vel ikke tilfeldigvis drukket deg stup dritings på Absint på Bar Marcella du og?

 4. Nei dessverre! Jeg har hørt om baren, men var egentlig lite nede i Raval og strøkene rundt Ramblas og festa. I 2005 var jeg dog innom fantastiske«La Paloma», Barcelonas eldste «dancehall» som absolutt er verdt et besøk!

  Ellers hang jeg og venninna mi (somjeg bodde hos) mye i de brune barene i
  Grácia, Barcelonas svar på Løkka
  , blant annet rundt Placa del Sol som er en populær samlingsplass! Og DER kan jeg love deg at jeg har drukket meg stup dritings! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.