About Author

7 kommentarer

 1. Ja du ser jo hva som skjer om man skriver noe utover det som er forventet av bloggzombiene der ute! Er jo helt utrolig hvordan man bytter ut evnen til å tenke med evnen til å lenke. Det er jo ingen som skriver noe, det er jo ingen som prøver å se en sak fra 2 sider.

  «opinions are like assholes… everybodys got one»

 2. hmmm, den synes jeg var litt vel skarp kenneth. Det er tross alt veldig mange som bruker mye tid og tankevirksomhet på bloggene sine.
  (selv om jeg ikke akkurat gjør det.)

 3. Har du glemt å skru på spamfilteret, cat? 🙂

  Fortsett å skrive godt. Antall linker inn betyr ikke så mye. Og Technorati spesielt teller litt for mange linker til å bruke som måleinstrument. Jeg har fått veldig mange linker fra pluginen min XmasB Quotes. Uten den hadde jeg nok ligget en del poeng lavere.

 4. Takk XmasB! Hehe, trodde ikke jeg trengte sånn spam-filter først jeg… men har jo etter hvert skjønt at det kan være en god idé!

  Kenneth får være unnskyldt en litt skarp kommentar om bloggere her; han fikk ikke akkurat så godt inntrykk av fenomenet blogging da han fulgte med på det jeg skrev om Datalagringsdirektivet og de mange ufine og rare meldingene jeg fikk da… 😡 Du kan si det var bra å ha muligheten for å moderere da!

  Jeg har så lyst til å legge inn forskjellige plugins!! Men jeg orker ikke merarbeidet med å hoste bloggen på eget domene… Jeg satte det faktisk opp WordPress her en kveld, men fant ut at det ble litt jobb likevel.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.