Verdens Beste Bonus! (Advarsel! Klissete post!)

3

j0433219.jpgIkke nok med at jeg er i Barcelona og at det er fint og mildt vårvær her, i dette øyeblikk er også Verdens Beste Kjærest (TM) på vei nedover hit for at vi skal kunne tilbringe helgen her sammen!

Óg det er Valentine’s Day, et kommersielt tullefenomen, men dog…. Kan det bli mer klissete og romantisk og rosa enn dette?! 😀

Happy Valentine’s Day to me!!

PS: Jeg glemte å fortelle at dagen startet med en god dose hjertebank – da jeg ringte den berømmelige kjæresten lå han nemlig enda i senga og trodde det ikke var før ca 13-14 at flyet hans skulle gå. Da jeg bare LITT febrilsk minnet ham på at det faktisk var 1130, fikk han jaggu meg fart på seg – 1,5 time på seg fra man ligger i senga til flyet går er ikke lang tid altså. En stund trodde jeg vi sto foran et såpeserie-dramatisk øyeblikk der jeg aldri kunne tilgi ham for å ha mistet flyet til vår romantiske date i Barca, man han var for effektiv og ødela altså min mulighet til å lage en svær scene 😉

Dog ble en mann ranet i resepsjonen mens jeg satt og ventet på ledig rom, så jeg synes egentlig dagen har vært dramatisk nok.

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.