Jeg vet ikke veien ut….

9

Det gjør for vondt å snakke høyt om det, for uansett hva jeg sier er jeg ikke sikker at du forstår. Jeg er fanget i noe jeg ikke klarer å håndtere, noe jeg ikke kommer meg ut av. Det ser ikke ut til at jeg finner noen som klarer å hjelpe meg med å komme ut av det med det første heller, og dermed bare øker fortvilelsen. Jeg tør ikke si til deg hvor fortvilt jeg egentlig er, og jeg er ikke sikker på at du egentlig vil høre det. Derfor venter jeg og håper at jeg skal ha noe positivt å fortelle deg snart. I hvertfall én av dere har sagt at det blir for vondt å forholde seg til, når man ikke kan hjelpe.

Jeg later som jeg er positivt, slik man skal være, men innimellom tenker jeg at jeg bare prøver å holde meg tom og likegyldig slik at ikke veggen skal bryte sammen og alt komme flommende. Det er ingen der til å ta i mot likevel.

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Det er vondt å sitte med noe som må ut, men som man ikke veit om andre takler å høre og forholde seg til.
  Når man føler at det blir for tungt å høre fordi man ikke kan hjelpe, glemmer man ofte at det å bare være der, og lytte kan være hjelp det også.
  Håper noen blir sendt din vei for å følge deg gjennom flommen.

  Sorgenfri’s last blog post..Nattens Drøm

 2. Som Emilie sier.., dette er du ikke den eneste som opplever.. Og det er en vond og fortvila følelse. Hvertfall i mitt liv.. Håper det ordner seg for deg.

  Fant en gang et dikt om å lytte – bare være en lytter, ingentig annet. La det ut på bloggen min (nå skulle jeg visst om det er mulig å lage en lenke til det diktet. klarer det visst ikke, men det ligger i januar-arkivet mitt, «Lær deg å lytte»).

  ole k’s last blog post..Årstidskontrastenes dag..

 3. ole k » Det ordner seg nok, det gjør som regel det 🙂 Det var et fint dikt om å lytte du hadde i bloggen din! Linker her!. Spørsmålet er ofte: Tør vi å lytte? Tør du å lytte til det jeg trenger å si til deg? Hvem skal jeg si dette til, hvem kan klare å lytte?

 4. randi » Tusen takk for gode ord og ønsker!! 🙂 Det er slikt som hjelper faktisk, bare å høre at folk sier «jeg vet hvordan du har det»…. fine menneskene..

 5. Neeei, det er nok sikkert ikke alltid vi tør det… Har selv en jobb der det å lytte egentlig kan føre med seg mye mer enn det man i utg.pkt trodde – så ja, det kan være skummelt.

  Men samtidig tror jeg det er viktig at vi har et sted/noen å fortelle det vi sitter inne med, så det ikke blir innestengt i oss… Selv synes jeg hvertfall det kan være godt bare å «få det ut» til noen som orker å høre på..

  Men nei, det er ikke sikkert jeg egentlig hadde turt å høre på deg, men jeg håper jeg likevel hadde gjort det, fordi det kanskje kunne hjulpet deg. Ikke så lett dette her..

  ole k’s last blog post..Årstidskontrastenes dag..

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.