Hva gjør jeg med den gamle bloggen?

9

Det begynner å bli en stund siden jeg byttet fra http://serendipitycat.wordpress.com til denne siden (www.serendipitycat.no).

Jeg importerte alle postene og kommentarene hit, men lot den gamle bloggen ligge igjen på adressen sin foreløpig – med en henvisning hit. Jeg tror ikke jeg får til å sette opp en automatisk redirect siden jeg ikke har tilgang til index-filen i wordpress, men der tar jeg kanskje feil? Noen?

Vel, i hvertfall. Jeg ser jo at jeg fortsatt får noe trafikk og også kommentarer på den gamle bloggen, men jeg vil altså ha dem hit.

Så hva er riktig å gjøre:

– Slette den gamle bloggen helt.

– Slette alle postene i den gamle bloggen, men la det stå igjen én post som henviser hit.

Hmm….vanskelig, vanskelig.

Så kom med tips da folkens! 😀

Og god helg!

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Rune » Takk for tips, men jeg vet ikke helt om jeg forstod opplegget? Jeg leste litt om det, og for meg virket det som om dette var en tjeneste hvor wordpress fortsatt hoster bloggen din, men at den nye adressen din peker dit? Da ligger jo fortsatt bloggen på wordpress-serverne etc.

 2. Ja, både og men i ditt tilfelle blir det som følger;

  «if your blog was currently at example.wordpress.com you could buy example.com from us and we would automatically move your blog over and redirect all your links and readers to the new domain»

  Du hadde «serendipitycat.wordpress.com», og har nå «serendipitycat.no», så alle som skriver «serendipitycat.wordpress.com» blir sendt videre til .no domene.

  Ikke heng deg opp i «kjøp fra oss» delen, du trenger ikke det.

  Mer detaljert beskrivelse på http://en.forums.wordpress.com/topic.php?id=4766&replies=2 (du må være logget inn på wp.com) for å lese dette.


  Rune

  Rune’s last blog post..Artige feilmeldinger

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.