Et sort hull…

11

Jada, jeg skal skrive noe om påsken og gule kyllinger og familietreff (kanskje), det får eventuelt bli senere en dag.

Det er fint, det er bra, det går greit, men akkurat nå har jeg en slags merkelig følelse…som om jeg ønsker meg et stort, sort hull jeg kunne kaste alle teite tanker, alle misforståelser, alle feilsagte ord, krangler og diskusjoner, ensomhetsfølelse, alle setninger som komme skjeivt ut fordi man er sliten og lei og har vondt… et sånt stort hull hvor jeg kunne kaste alt det, og så bare forsvant det og når jeg våknet i morgen var det som om ingenting hadde skjedd. Kanskje til og med gjemme meg selv nedi det hullet innimellom og bare være en sint, liten klump. (Jeg blir for eksempel en sint, liten klump når jeg er fryser og fryser og fryser…)

For litt siden tenkte jeg at jeg kunne bruke bloggen som et sort hull innimellom, men så går det opp for meg at det er jo faktisk folk som leser dette også som ikke nødvendigvis har godt av å se forsøk på å formulere irrasjonelle, sorte tanker til noe andre kan lese og eventuelt respondere på. Det er advarsler om at «nettet fanger» og av og til tenker jeg at jeg burde opprettet en blogg til hvor jeg var helt anonym, men jeg vet ikke om jeg hadde følt meg komfortabel med det heller. Dessuten blir mine tekster hakkete og sinte, ikke poetiske og med vakker, trist flyt slik som emelies for eksempel.

Men jeg skulle virkelig hatt et slikt sort hull altså, så hvis du har funnet noe på veien hadde det egentlig vært greit om du sa fra.

blackhole1.JPG

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. ole k » Hvis jeg finner et kan vi dele… Det blir nesten som å ha en felles brønn å kaste alt det teite i!!!! Ja til sorte hull til folket!! Ha en fin uke du også, det meste går over om litt 🙂

  2. Iskwew » Ja, men jeg tror ikke det har så mye for seg å opprette en blogg til nå, bare for «teite ting» 🙂 Det er andre temaer jeg kunne opprettet spesielle blogger for, men forøvrig er jeg egentlig ganske fornøyd med bloggen slik den er i dag. Man skal ikke legge for mye i det heller, du er jo veldig flink til å holde balanse i det du skriver, selv om du blir personlig også (men ikke for privat).

  3. Hadde ikke det vært fint, med et hull eller en sekk hvor man kunne putte alle de negative tankene 🙂 ? En blogg er i hvert fall ikke noen god ventilasjonsmulighet. Det skrevne ord fanger så innmari. Og å ha to separate blogger, hvorav en sinteblogg, tror jeg må være for de spesielt interesserte. Tenk på all den negative responsen som ville ventet i kommentarfeltet hver dag. Æsj, det ville blitt en selvforsterkende sinteblogg.

    Velkommen tilbake fra påskeferie, forresten. Håper du hadde det fint!

    Anathema’s last blog post..Er Dagbladet tjent med å være så tendensiøse?

  4. Anathema » Jeg vet, for egentlig vil man ikke spare på de negative og triste tankene, man vil jo bare ha dem vekk!! Skal ikke ha noe selvforsterkende sinteblogg nei 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.