Svar fra VISA….

5

Ja, jeg sendte nå ut noen mailer jeg da (se forrige post), og så tenkte jeg bare å fortelle at jeg fikk svar fra VISA:

—-

Hei igjen 🙂

Takk for interessant og engasjert innspill. Visa følger saken nøye og vil benytte alle anledninger til at IOC benytter sin innflytelse til beste for arrangørlandets idrettsutøvere og for at de Olympiske Leker blir avviklet i tråd med OL idéens ånd og hensikter.

Det er Visa International som er avtalepartner med IOC og Visa Norge Bankgruppe er en medlemsorganisasjon der det er de norske utstederne og innløserne som er medlemmer. Vi har lisens fra Visa til å utføre vår virksomhet med kortene og har ikke direkte innflytelse på de avtaler som blir gjort av Visa International. Vi har allikevel videresendt din oppfordring til våre kontakter i Visa Europe.

Med vennlig hilsen
Torstein Lind-Isaksen
Daglig leder i Visa Norge Bankgruppe

Det var nå uansett hyggelig av dem å svare da. 🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Ja, svar burde være påkrevd fra alle store selskaper som får henvendelser fra folket.
  Har nok av eksempler på selskaper hvor disse bare har blitt makulert/slettet med en gang. Likevel sitter jeg med en følelse av at de selskapene som faktisk svarer er de som har en eller unnskyldning for at det ikke er de som «bestemmer» eller at de ikke er «rette» instans.
  Ansvarsfraskrivelse burde være en dødssynd.

  frikke’s last blog post..Magnus og Tilapia

 2. «Ansvarsfraskrivelse burde være en dødssynd»

  Så bra at man velger IOC sponsorer som målgruppe og ikke de kinesiske myndigheter da!
  Litt lettere å protestere mot de som lager Lano enn de som syr klærene du er så glad er så billige på HM! Skal man gå etter Kinesisk økonomi er ikke IOC’s sponsorer de å se etter. Sjekk heller kleskapet ditt og se hvor mye som er made in China der, men guuuuud så fine de skoene var og ikke minst billige.

  Fint med dobbelmoral når det ikke rammer en selv.

  Motblogg’s last blog post..Sofabarrikadene aka. Protest Lite

 3. frikke » Jeg er enig med deg i at bedrifter må kunne svare for seg når omverdenen stiller spørsmål som berører etiske sider og forholdet til omverdenen. Sånn sett er det positivt at VISA har tatt seg tid til å utforme et «standardsvar» som de skikker avgårde. Jeg vet ikke om man kan forvente mer i første omgang.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.