About Author

9 kommentarer

 1. Vil bare ønske deg veldig, veldig lykke til!!!! 😀 Håper det blir bedre enn du frykter..

  ps-det du beskriver om hukommelsestap/demens/følelsesløshet kan vel minne ørlite om ei skikkelig fyllekule. Ikke noe godt alternativ, tror jeg.. 😉

  Ulme’s last blog post..Minner om noe som en gang var…

 2. Grue seg = redd for. Naturlige kropps reaksjoner…….. Lykke til – det hjelper å forestille seg værste falls senarioet synes jeg. Kan jeg klare å se det – så vet jeg at jeg kan regne med at så ille blir det ikke… 😉

  randi’s last blog post..Hamskifte

 3. Håper det går noenlunde bra med deg, Cat. Grøsset godt av den forrige posten din.

  Sender deg noen gode tanker.

  Psst; Det er helt menneskelig å være litt «grual». Og det der er ikke noe fun stuff.
  Håper det gikk på ett vis.

  Tjukksokk’s last blog post..Sokken henger i strikken

 4. Anathema » Heldigvis hadde de klart å finne et enerom til meg!! Faktisk et isolat-rom, noe som er veldig bra fordi da er det med eget bad… Etter et par strevsomme dager og egentlig ikke noe særlig nytt er jeg nå kommet meg hjem igjen for en periode – og kommer med videre oppdateringer om kun kort tid!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.