Oppdatering…

6

Jeg hviler hjemme og får igjen pusten, og er lettet over å slippe å være mer på sykehus foreløpig. Jeg vet fortsatt at jeg må tilbake for flere undersøkelser, de er fortsatt ikke helt sikre på hva som har skjedd. De store mageproblemene jeg har hatt kan visstnok skyldes både det ene og det andre, og ME spiller også en rolle. At jeg har hatt et visst blodtap og måtte få blodoverføring er visst ikke noe å se gjennom fingrene med, men foreløpig er jeg faktisk for slapp og utmatta til at de får gjort så mye mer med meg.  Jeg må være litt hjemme og hvile meg, og sakte få i gang magen igjen før de tør komme med flere undersøkelser.

Foreløpig er det i alle fall ingenting som tyder på at jeg har sykdommer som for eksempel kreft, tarmslyng eller livstruende tilstander, og det er jo vel og bra!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Vel og bra at det kan se ut som om du styrer unna de livsfarlige og skumleste sykdommene..

  Men likevel kjipt å ikke være frisk. Håper du virkelig slapper av og har det fint hjemme, og at noen steller fint med deg (man bør jo bli litt oppvartet når man ikke er helt i form). 🙂

  Kos deg så godt du kan! Det er helg! Gjør noe gøy, noe du har lyst til. Spis og drikk noe godt (hvis magen din kan det). Og ha god bedring..

  GOD HELG! 😀

  Ulme’s last blog post..Det finnes ei grense..

 2. Stakkars deg! Sender solstråler og varme og håp rett over, og sier som Ulme; Nå må noen være der å ta vare på, pusle rundt, være god mot – og du må være flink å ta hensyn til deg selv. Lykke til – God bedring!!

  randi’s last blog post..Snart

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.