Tips for neglene!

5

Bilde: www.sallyhansen.comJeg har alltid hatt ganske tynne negler som lett får «sprekker» i kantene og rives av, derfor er jeg som regel alltid fan av produkter som gjør neglene sterkere og hardere. Selv om jeg ikke har lyst til å ha kjempelange negler, synes jeg det er fint med «medium» lengde, uten at jeg vil bruke for mye tid på å være forsiktig eller tålmodig med neglepleie. Derfor ble jeg kjempeglad over anbefalingen fra en god venninne om å prøve Sally Hansens Hard As Nails – Hard As Wraps Powerful Acrylic Gel.

Dette produktet – som fås kjøpt bl.a. på H&M – har i løpet av kort tid gitt meg mye hardere og mer holdbare negler som er lette å file, og jeg har nå fått fin lengde på dem! Virkelig en god anbefaling!

🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Hi,hi, det er noen av innleggene dine jeg bare ikke leser, altså.. 🙂 Så kun overskriften på dette (så det kan jo være jeg bommer totalt på hva som egentlig er innholdet..), og fant ut at jeg legger igjen en kommentar og trekker meg stille tilbake. *TAMTAMTAM!! trekker seg stille tilbake*

    Ulme’s last blog post..Bilbeltet redder liv!

  2. Iskwew » Håper det kan fungere for deg!! Jeg med mine PC-hender er fornøyd så langt i alle fall! Det er mye dårlige produkter for neglene der ute…de fleste synes jeg bare virker som en ekstra blank lakk, ikke noe holdbarhet i det hele tatt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.