Jeg Har Vært Ute!

2

hvitveis.jpg

Nå blir jeg sikkert blogger nummer 250 som poster et bilde av vårens hvitveis! 🙂

Men jeg har altså vært ute, og så utrolig deilig det var bare den lille turen vår i helga! Et lite avbrekk med leking på Aker Brygge for litja, og så en kjøretur ut av byen i det nydelige vårværet. Så fikk jeg et sjokk av å se hvor langt trærne har kommet, det fine grønne som spretter frem!! Jeg har alltid vært så glad i hvitveis, på vår kjære Hytte bugner det av disse vårskjønnhetene hvert eneste år og jeg har fylt utallige glass og vaser med store buketter opp gjennom tidene. Derfor måtte jeg bare kommandere min snille kjærest til å stoppe ved veikanten slik at jeg fikk lagt meg på knær og plukket med meg en liten neve hjem. De har gledet meg i flere dager nå.

Tusen takk for våren!!!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Så fint at du har vært ute litt 🙂 Det er så nydelig i Oslo nå. Til og med når det regner, er det varmt.

    Jeg kommer meg ikke så mye ut jeg heller for tiden, men gleder meg til sommeren når jeg får mer fritid og kan lurke rundt i parkene – fine sommerbyen.

    Anathema’s last blog post..I havet lever det purpurrøde blekkspruter

  2. Anathema » Ja, jeg er blitt så glad i klimaet i Oslo!! Synes det er en fantastisk by å bo i, og savner ikke den kalde vinden fra Trondheimsfjorden i det hele tatt 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.