iPhone kommer til Norge!

9

Dagens gode nyhet er uten tvil at iPhone kommer til Norge! Det skriver Dagens it i dag. Det er TeliaSonera som har fått avtalen med Apple, og det ser dermed ut til at det blir Netcom som får selge den, selv Netcom-sjefen i følge Dagbladet ikke hadde trodd dette. Telenor tviler på at avtalen blir eksklusiv, men det gjenstår å se. iPhone blir dermed å få kjøpt i Norge i løpet av året, og da antagelig i en 3G-versjon som mange mener Apple vil lansere 9. juni.

Hva synes du? Har vi ventet så lenge på å få iPhone i Norge at det nesten ikke er interessant lenger? («Sist i verden», skriver Dagens it). Eller er den like spennende og etterlengtet enda? Har du allerede skaffet deg en – hvor fornøyd er du og vil du anbefale den til andre?

~

Takket være verdens beste kjæreste fikk jeg en iPhone allerede før jul i fjor!! Da skrev jeg på Facebook at den var «en strålende skjønnhet» og at jeg var utrolig fornøyd. 🙂 Dessverre fikk jeg ikke så lenge etter erfare at en iPhone ikke tåler all verden da jeg mistet den i gulvet, og at den heller ikke er så veldig lett å reparere. (Selv om Dr. iPod gjorde så godt han kunne). Nå satser jeg på å vente til 3G-lanseringen før jeg skaffer meg et nytt eksemplar – for iPhone vil jeg gjerne ha!

iphone.jpg

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Jeg vil garanter skaffe meg en sånn en når den kommer! Problemet med den som allerede er ute, er jo at den ikke har 3G-funksjon, noe en har syntes merkelig. Men den nye skal være bedre. 🙂

    Miriam’s last blog post..En streikers hverdag

  2. Jørgen » Teknofriker må vi være 🙂 Jo, slike lesebrett har jeg sett, men ikke prøvd. Jeg kjenner at jeg er _litt_ ambivalent der. En ting er at jeg fortsatt synes det å lese på PC-skjerm er en dårlig erstatning for papir. Det er også en grunn til at folk fortsatt printer ut større dokumenter før de leser dem… Jeg tror slike lesebrett kan ha stor nytte, man kan ha med seg mange bøker på en slik dings og man sparer selvfølgelig mye papir på det. Jeg liker å ha jobbdokumenter etc. elektronisk, og bærer dem gjerne rundt på mobilen eller den bærbare så klart, for å ha dem tilgjengelig overalt.

    Samtidig klarer jeg ikke helt å slippe fra meg gleden over å holde en ordentlig papirbok i hendene, en jeg kan bla frem og tilbake i, lage merker i etc. Selv det å se omslaget på en bok jeg har lest for lenge siden trigger minner om leseopplevelsen for meg, det tror jeg du mister litt med et slikt lesebrett. Konklusjonen min er nok at jeg burde prøve ut slike lesebrett før jeg avviser dem, men at jeg er så glad i papibøker at jeg foreløpig ikke prioriterer det.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.