About Author

5 kommentarer

  1. Har ikke klart å finne ut hva som skjedde, mulig det bare hadde «hengt seg opp»? Eller at leverandøren hadde en dårlig dag? :-S
    Egentlig er det jo et positivt tegn at jeg ikke oppdaget så mye galt eller for den saks skyld fikk helt blogg-angst..hehe.. livet består visst av mer enn blogger, og nå er det jo så fint vær at man glemmer liksom alt annet!

  2. Tror du har vært her også, hele tiden. 🙂 Har stadig kikket litt på den tøffe skilpadda di. 😀 Kanskje du bare forsvant hos deg selv??

    Ulme’s last blog post..Ring, ring…

  3. Ulme » Hehe, jeg forsvant hos meg selv!! Det er jo ikke en umulig konklusjon med min til tider svært tåkete hjerne tatt i betraktning… huff… Eller skal jeg blir paranoid nå!? Jeg ser ikke meg, men alle andre ser meg hele tiden!? 😮 Skummelt!!

    Koselig den telefonsamtalen du skrev om. For en berikelse det er å ha et slikt lite menneske i sin krets! 😀 Håper du får besøkt henne snart!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.