Puppetrøbbel i Conan-land!

7

Jeg skrev tidligere om justering av puppestørrelser i det nye spillet «Age of Conan». I går kunne VG melde en sjokkerende nyhet. Conan-fansen reagerer nå sterkt på det VG kaller et puppesjokk i spillet. Puppesjokket er ikke at det går an å justere karakterens puppestørrelse.

Puppesjokket er at puppene har krympa!!

Ja, helt over natta har faktisk puppene krympet på karakterene i spillet. Helt av seg selv, og fortvilte fans klager på spillets forum om at » – De henger og ser stygge ut..»

Funcom avviser at endringen er gjort for å være politisk korrekt, men sier at slike justeringer av verdier for størrelser på kroppsdeler i spillet er noe som har skjedd automatisk og at de har gjort en endring «som har hatt en liten bivirkning».

Vi får håpe at fansen ikke flykter fra spillet i vantro over den reduserte puppestørrelsen. Ja, kanskje hvis vi er heldig så er det andre kroppsdeler som kanskje øker i størrelse ved neste Funcom-oppdatering!?

~

Bloggeren selv, altså undertegnede, er nå en Dark Templar (17) i spillet. Ganske gøy sjø!

~

Oppdatering: Adressa melder om samme sak, men det skal visst ordne seg: «Vi jobber nå med en puppe-fiks og brystene deres vil snart returnere til sin opprinnelige størrelse. Kirurgene i Hyboria beklager hendelsene så mye.»

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Frøken Aberlour » Det er jo litt komisk da, at det med puppestørrelser faktisk er en sak i dette spillet 🙂 Det holder vel på oppmerksomheten når man ikke får sett så mange pupper i virkeligheten fordi man sitter klistra foran sskjermen kanskje?

  2. Tomas » Hehe, nei vi vil jo ikke ha _realistiske_ fantasier!!! Hallooo… 😀 Hmm…kanskje jeg skal logge på Conan for å se om puppene mine har blitt noe større over natta?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.