Sur var jeg…

6

…grinete og vrang rett og slett. Super-premenstruell-dagen og kjæresten skal reise bort på forretningsreise. HAH, skal ihvertfall ikke være blid mot ham i dag nei! Dummingen som skal reise fra meg av fri vilje. I MANGE DAGER! Så jeg furter og spiser cookies foran dataskjermen mens han pakker.. finne beltet sitt kan han gjøre sjøl, teitingen. Ikke søttan om jeg skal hjelpe til med å ordne ting når han hater meg så mye at han skal dra vekk! (Jeg bare vet at han hater meg, ja…) Faktisk kan han bare dra seg vekk så fort som mulig, når det skal være på det viset der!!!

Regner gjør det også, har du sett. Haglet i sted. Bra vi har vær som matcher humøret mitt kan du si!

*furtefurtefurtefurtefurte*

To timer seinere:

Jeg har verdens dårligste samvittighet for at jeg var så sur mot den snille, søte kjæresten min som skal være borte i fire hele dager!! Stakkars, det er jo ikke akkurat som om han gleder seg til å sitte alene på hotellrom heller da!! Og så han som var ute og kjøpte med aviser til meg i sted, og ryddet i leiligheten før han dro… Ååååh…. 🙁

Enn at jeg kunne være så dum og utnytte formiddagen så dårlig med å være sur og utilnærmelig! Jeg kunne jo i alle fall ha foreslått at vi spiste lunsj sammen, jeg kunne ha klemt litt ekstra på ham….hva som helst egentlig!! Og nå ser jeg ham ikke igjen på LENGE! (Ja altså, jeg har min oppfatning av tid og du har din, ikke sant?!)

Verden er urettferdig og fæl i dag, det er i hvertfall sikkert.

j0427604.jpg

Bilde: Microsoft Office Online

(Hun på bildet er selvfølgelig mye penere enn jeg er i dag. Blæh.)

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Så god du er… 🙂 Du får heller ta ekstra godt i mot ham når han kommer hjem, da. Og sende noen koselige mld til ham når han sitter ensom på hotellet..

    Ulme’s last blog post..Hahaha!

  2. Ulme » Ååh…ja, egentlig er jo sånne dager fra hverandre helt perfekte for å kjenne HVOR mye det går an å savne!! Og vi fyrer opp med søte meldinger og gleder oss til helga… *sukk* … nesten litt nyforelska følelse igjen nå ja.. hee

    (*Skulle ikke tro dama var over 30, sa de, og ristet på hodet til henne som satt der i sofaen og fniste foran PCen sin*)

  3. Mannen min er i Las Vegas på forretningsreise nå!! Fytterakker’n – bra jeg stoler på han 🙂 Ikke gøy å være igjen hjemme, men han ringer meg heldigvis hele tiden. Oj han ringer akkurat nå – må stikke

    Mrs. Smith’s last blog post..God vs. Dårlig Fest

  4. Mrs. Smith » Det er kjedelig og rart å være den som sitter hjemme og venter mens h*n er ute og reiser og opplever masse ting. Man må jo stole på den man elsker! 🙂 Heldigvis har jeg opplevd det fra andre sida og vært den som reiser mye, så jeg blir ikke helt rabiat, hehe.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.