Bloggpausen over…

2

Vel, jeg har hatt en laaang pause fra blogging og egentlig PC generelt i sommer, til fordel for litt av hvert egentlig! fin sommer!!

Det er noe jeg har hatt veldig godt av, selv om jeg til tider har savnet blogglesing veldig, og en liten mobilskjerm er altså ikke noe godt utgangspunkt for å surfe blogger. (Jeg er altfor avhengig av PCen, men har i alle fall bevist at jeg klarer meg uten en stund!!) Men nå har jeg en full Bloglines som venter på meg og gleder meg til å lese masse, masse supre blogger i dagene fremover!!

Er det ikke rart hvordan man får dette bloggmiljøet som en virtuell gjeng av kjente der ute? Som man tenker på og lurer litt på hvordan har det når man ikke har fått hengt med i svingene en stund? Savnet dere har jeg…

Åh, jeg har SÅ mye å fortelle også!!!! Både det ene og det andre, men det kommer i dagene fremover..

😉

I kveld skal jeg bare slappe av, legge meg tidlig og glede meg videre til dagene fremover.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.