Alternativ til Blogcamp?

2

Fordi jeg driver og jobber meg gjennom en stappfull Bloglines her nå, hopper hodet mitt fra den ene bloggtanken til den andre, og derfor må jeg rase ut av meg noen tanker selv om jeg ikke har lest alle relevante poster og kommentarer om en sak.

Blogcamp – det ordet vekket interessen min, for jeg har lyst til å møte andre bloggere og ville stilt opp på et slikt arrangement!

Men som det har blitt påpekt så mange steder, så er denne ideen god, men dessverre ikke så veldig godt lansert.  Derfor fremstår arrangementet «Blogcamp 2008» som noe jeg ikke kan tenke meg å delta på.

Derimot håper jeg å finne ut at noen har lyst til å arrangere en samling, et bloggtreff (kall det hva du vil) i eller rundt Oslo, da hyler jeg herved ut at jeg gjerne stiller litt innsats og pågangsmot hvis det trengs! Har noen løse ideer og sånt foreløpig…

🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.