Virker, virker ikke, virker, virker ikke…

11

Bloggen altså, denne gangen. Noe er galt, for jeg får bare frem en hvit side i Firefox eller beskjeden «Cannot find server» i IE. Fysj.

Prøvde å sende en mail til kundeservice  ~ ja, det hjalp jo mye. Dette sa de:

Det kan se ut til at problemet bunner ut i en scriptfeil eller at scriptene dine ikke får tak i en ressurs de er avhengige av da statiske sider som feks. http://serendipitycat.no/license.txt fungerer som de skal.

Ta en dobbeltsjekk av scriptene dine så vil du finne feilen.

Mvh,

Kundeservice

Script!?! Har ikke noen script som jeg vet om jeg, og hvordan i huleste skal jeg dobbeltsjekke disse scriptene og hva finner jeg av feil om jeg hadde visst hvordan jeg skulle dobbeltsjekke dem, og hva skulle jeg i så fall gjort med denne feilen!?

Ikke i form eller humør til dette i dag, ikke  det hele tatt. Og dette er det jo ingen som leser uansett siden bloggen virker og ikke virker, virker og ikke virker om hverandre.

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Vel, den funker igjen…

  Og som jeg nevnte i mailen jeg sendte, som regel skjer slikt når man endrer ting som man kanskje ikke tenker over – f.eks. gjør noe med utseende i CSS-filen.

  Det andre som kan skje er jo at man legger inn noe i posten sin – som så ødelegger – f.eks. videofiler e.l. – I dunno, men ja, den funker nå.

 2. Spør dem hvor mye samtidige ressurser du har tildelt. Det var problemet hos meg. Og det var en plugin som forårsaket det. Etter at den ble deaktivert, har det funket helt greit.

 3. Takk for tips! 🙂 Har ikke endret noe på tema eller plugins i det siste som jeg husker, bortsett fra at jeg la til en side med blogglenker. Det med ressurser er noe jeg kan spørre om så klart!

 4. Har du begrensninger på samtidige ressurser, så vil det før eller siden stoppe. Jo mere stash du har i bloggen i form av plugins og template, jo mer ressurser bruker du.

 5. Jeg trodde en stund at bloggen din var nedlagt, men så kom jeg inn igjen, og rett etterpå så var det bare en hvit side å finne.

  Håper du finner ut av det. Slike ting er utrolig irriterende!

 6. Funker utmerket herfra også!

  Men det er fryktelig irriterende. Jeg hadde også det problemet en gang. Da var det noe med serveren min og proxy, husker jeg. Så husker jeg også følelsen av å bli superfrustrert for at det ikke var noe jeg kunne gjøre.

  Bra bloggen din ser ut til å være i orden igjen nå i alle fall. 🙂

 7. Miriam: Nå har det fungert knirkefritt i mange dager, uten at jeg har gjort noe som helst… Så jeg heller mest mot at det var et eller annet som «hang seg opp» hos serveren, og at jeg slipper å fikle noe med det… Det er i hvertfall den enkleste løsningen for mitt noe tåkete hode 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.