Kjoletips

6

Jeg bestilte meg denne kjolen fra H&M i mørk lilla, og er kjempefornøyd! Den er myk og god, i viskoseblanding. Fint fall og flotte armer på den også. Passer godt med tights, og ser også for meg at den blir lekker utover høsten med strømpebukser, høye støvletter og belte. Har lyst til å bestille meg samme kjolen i flere farger faktisk!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Ja ikke sant!!! Foreløpig bare testet ut på café-besøk, gikk veldig fint, men tror den egner seg veldig bra til jobbantrekk også.
    Jeg blir nå barnslig glad jeg da, når jeg finner sånne plagg jeg liker så godt med en gang!!

    Håper bare at den holder seg godt i vask og ikke nupper eller noe sånt tull.

  2. Jeg så en dame på jobb i den i grå i dag! Og tenkte at jeg skulle ønske jeg visste hvor hun hadde kjøpt den så jeg kunne ha jeg også.. *løpe til HM sin hjemmeside*

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.