Blogganbefaling

4

Jeg har oppdaget en ny og morsom blogg jeg ikke har lest før. Den heter «En annens liv», og bloggeren presenterer seg slik:

Jeg holder til i middelklassen på Oslos beste vestkant. Jeg er selvstendig næringsdrivende. Jeg er en sånn som våkner tidlig om morgenen og tenker på noe dumt jeg sa i åttende klasse. En sånn som sitter og fantaserer om å drepe folk men som begynner å grine hvis jeg blir tatt i kontroll på trikken. Jeg må ha mat hver tredje time. Jeg liker ikke hunder som sikler. Jeg har aldri vært så gammel som jeg er nå. Nå kommer jeg ikke på noe mer.

Her fant jeg mange gullkorn og fikk meg en god latter. Stikk over og les noen poster om du har litt tid til det!

🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.