Ringer spåkoner for Stortingets regning!

14

Ble det for mange vanskelige avgjørelser å ta selv?! Trengte du litt hjelp fra den andre siden!?

Både VG og Aftenposten melder i dag at en av grunnene til Saera Khans skyhøye mobilregninger er at hun har brukt jobbtelefonen til å ringe forskjellige spåkoner! Selv hevder Khan at hun bare har ringt slike tjenester én gang, mens telefonregningen skal vise noe annet. Hun har heller ikke levert bilag.

Hvis det er tilfelle slik avisene hevder at Khan har fått så høye regninger på grunn av private utenlandssamtaler og spåtjenester vil jeg si at det er et tillitsbrudd og misbruk av ordningen med fri jobbtelefon. Jeg håper at hun får strengere refs enn å bare måtte betale tilbake telefonregningene selv.

Har man dekket fri telefon gjennom jobben ligger det jo i ordningen at det er greit å bruke den privat også. Er man for eksempel mye ute på tjenestereiser i utlandet vil det være naturlig at man ringer og sender meldinger til familie og venner hjemme, men de fleste viser vel et visst måtehold når det gjelder dette og tenker over at det koster en del. Selv Khan nå har tilbakebetalt et større beløp gir det grunn til å være kritisk.

Kostnadsspørsmålet er dessuten bare én side av saken. En stortingspolitiker som virker «hekta» på spådomstjenester fremstår dessuten for meg som ganske useriøs. Virrvarr har jo tidligere fortalt om sine spådomskunster, kanskje det kunne være noe for Khan å lese?!

(Foto: VG)

Share.

About Author

14 kommentarer

  1. Pingback: Gneldreverset » Blogg arkiv » - Hallo! Hallo! Hvordan står det til?

  2. Fikk en sånn kjemperegning den gangen jeg ble stående i support telefon med NGT jeg. Det var lite populært med jobben den gang. Sperrer på hvilke nummer synes jeg ikke burde være nødvendig, men det er kanskje det for noen? Det er jo faktisk tilfeller hvor det kan være nødvendig å benytte 8xx nummer. De brukes ikke bare til spåkoner og sextelefoner.

  3. Kan jo skjønne at kjemperegninger ikke blir populært uansett, men å måtte forholde seg til supportkø er likevel litt mer legitimt enn å gjentatte ganger ringe spåkoner og ikke ville legge fram bilag synes jeg.

  4. I mitt tilfelle ser jeg ikke faktura med mindre jeg ber om den, alt går rett til arbeidsgiver. Med andre ord skulle jeg få bra problemer med å forsvare meg om jeg havnet i samme klemme som Saera. Men så bruker jeg heller ikke spåkoner da.

  5. Poenget er vel at det ikke egentlig var lagt noen føringer på hva telefonene kunne benyttes til – er det ikke laget regler eller føringer på hva man kan / ikke kan benytte den til, så vil noen utnytte systemet. Greit at man skal tenke før man ringer knalldyre nummer, men igjen, det er den som skal betale regningen som bør sette reglene – det blir for dumt at de skal nekte å betale den fordi «det er brukt for mye». Da må de først ha et reglement som tilsier hva man ikke kan bruke telefonen til. (Dette forutsetter så klart at et slikt reglement ikke foreligger – jeg har ikke hørt at det gjør (eller gjorde) det).

  6. Goddagmannøkseskaft on

    VG driver mer eller mindre bullshitbingo for å lage en interessant sak om en politiker. Når det så viser seg at 90% av originalsaken er svada er det for sent, fordi bloggere som dere allerede har spredt saken for vinden.
    Slutt å les VG! Les dagsavisen, aftenposten, klassekampen!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.