About Author

19 kommentarer

 1. Pingback: Tankar ved eit tastatur » Blog Archive » Vi har handla

 2. Du kan jo ta en titt på bloggen min. den er ikke spesielt spennede, men kan kanskje gå under kategorien hyggelig og søt. NB! De eldste innleggene er nok bedre enn de nyeste, da jeg i det siste har lidd av både søvnmangel og forelskelse :-p

 3. Takk Rosa, det er hyggelig å oppdage nye blogger synes jeg!! Søvnmangel og forelskelse hører vel litt sammen også!? 😀 Artig å være forelska, men mon tro om kroppen hadde hatt godt av å være det hele tida..

 4. Pingback: Blogg-Q - ~SerendipityCat~

 5. Hihi.. Jeg hadde samme tanke i helgen og startet dermed ny blogg i går for å tømme hodet for tips, nips og triks jeg har dratt med meg så langt i mitt unge liv.

  http://morvethvordan.blogspot.com/

  Slikt jeg gjerne leser selv i alle fall når jeg kjeder meg. SE det. Jeg har reklamert for meg selv. Muah for en blogetikette! 😉

 6. *ler*
  Det var faktisk noe av hensikten med innlegget mitt, at folk skulle blåse litt i at man ikke _kan_ anbefale seg selv for eksempel, og legge igjen et lite spor!
  Jeg var altså ikke _bare_ kjedelig, men et ørlite forsøk på å være sleip også.

 7. Pingback: “Department Of The Exterior Opens U.S. National Park In Norway” « Vanskelige Viljar

 8. Siden du spør, så vil jeg bare snike inn min egen blogg. Jeg har nylig startet og skriver kanskje ikke så ofte.

  Jeg har vært fast leser av bloggen din en stund nå, selv om jeg kanskje ikke kommenterer så mye 🙂

 9. Hei Sandra! Det var artig at du la igjen kommentar, og gratulerer med nystartet blogg! Av og til lurer jeg på hvem det er som leser her inne, så det er koselig å høre fra folk!

  Takk Sokken! Det var en blogg til å smile godt av den Fingern 😀 Artig med folk som er kreative nok til å komme opp med slike ideer.

 10. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blogg-Q

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.