Viktig innlegg

3

Jeg synes Tornerose har flere viktige poenger i dette innlegget: «Servicebarn og curlingforeldre»

Ofte er det også slik at når barnet sier noe til foreldrene, avbrytes straks samtalene som pågår, barnet blir satt først og andre blir satt som nummer to. Barna lærer seg ikke at det er noe som heter å “vente på tur”.

Selv lurer jeg enda på hva som egentlig er det beste svaret til en 4-årig jente som har lært av mamma at «damer leser ikke vanlige aviser, damer leser bare dame-aviser» (magasiner).

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Hadde det vorte sagt her i huset, hadde nok svaret ganske kontant vore «Tullprat!». Truleg fylgt av at det er viktig (for alle, uavhengig av om vi har innover- eller utovertiss) å lese aviser og Følgje Med i det som hender i verda.

  2. Jeg blir mer og mer fan av Darwin’s teorier om «naturlig utvelgelse» – dessverre er de ikke mulig å tilpasse menneskelige forhold i dagens samfunn, for de med totalt mangel på gangsyn arver styrtrike foreldre, og «vestkantbermen» brer om seg, uansett om det finnes vestkant eller ikke.

    Okei, jeg vet at det finnes intelligente vesen også i slike sfærer… det er bare det at de sjelden gjør like mye av seg.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.