Håp

11

I dag snakket jeg med Sjefen min. Kjære vene hvor godt det er å kunne ringe mennesker og ha noen gode nyheter å komme med! Som at jeg har blitt mye bedre på de to-tre siste ukene enn jeg har opplevd på det siste året. Så godt det er å høre at de jeg snakker med blir oppriktig glad på mine vegne!

Vi snakket om planer og ideer, jeg håper at jeg klarer å komme tilbake i jobb ca 50% enten like før eller like etter jul. Det er en del ting som skal sjekkes ut fortsatt, og jeg trenger nok å rehabilitere denne kroppen som ikke eier et lite snev av muskelstyrke en gang etter å ha vært syk så lenge.

Men det ga håp og enda mer gnist å snakke med sjefen skal jeg si!! Ikke bare er vi enige om konkret tilpasning av arbeidsoppgaver, opplegg og oppfølging, vi har også tankelekt litt om fremtidige roller og mulige utfordringer ~ og jeg føler at jeg faktisk kommer til å ha noe substansielt å bidra med når jeg er tilbake, ikke at jeg bare må sitte der med ubetydeligheter fordi jeg ikke er helt tipp-topp.  Sjefen skal hjelpe meg å avgrense overfor de andre, og ikke minst meg selv, slik at jeg ikke prøver å komme meg på beina raskere enn det kroppen klarer å henge med på. At jeg har støtte når jeg kommer tilbake føler jeg meg ikke i tvil om i dag, selv om det alltids gjenstår å se hvordan ting fungerer i praksis.

Jeg ble faktisk så glad av å ha denne praten at jeg gikk rett i gang med å bake wienerbrød i dag!!! Hjelpe meg, det er utrolig lenge siden jeg har bakt… De ble faktisk veldig gode også: Ett med hjemmelaget eggekrem og ett med skogsbær og melis.

Jeg mener, alt er såklart ikke på skinner her i gården, men går det faktisk an å ha det så bra?!

Bilde: Microsoft Office Online Clipart

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Du trenger i hvert fall ikke vente til alt er på skinner for å feire 🙂

  Og det høres ut som om du har en sjef av det gode slaget. Så bra!

 2. Flott å høre. Det er veldig greit når man har folk rundt seg på jobb som forsøker å hjelpe, og kommer med konstruktive forslag, fremfor bare å se på «åja, du jobber 50% ja» og sette deg til å gjøre dørgende kjedelige oppgaver uten substans. Ja, jeg snakker av erfaring 🙂

  Håper alt ordner seg, og at kropp og hode følger hverandre i helbredelsesprosessen!

 3. Håp… håp er så bra! Jeg tenker veldig på håp om dagen… og har lyst å blogge om det, men vet ikke helt hvordan.

  Så fint å ha en god sjef som bryr seg om… Skjønner godt du ble glad! Dessuten er det jo fantastisk fint å lese at du har blitt så mye bedre i løpet av de siste ukene!

 4. Oj, så deilig å bli møtt med slik forståelse! Tør jeg spørre hva du jobber med? kanskje jeg finner svaret ved å lese videre bakover i bloggen? Men spør nå likevel! Deilig å komme igang igjen. Og husk å ta vare på deg selv, søta! KleM

 5. Bell4trix: Mm.. jeg skriver ikke noe særlig utdypende om jobben min i bloggen, siden den er semi-anonym, men jeg kan si at jeg er organisasjonssosiolog og blant annet har jobbet med næringsutvikling og prosjektutvikling.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.