Tilrettelagt for bloggere….

1

Litt for våken til å gå å legge seg, litt for sliten til å gjøre noe fornuftig…

Jeg sitter og surfer på nelly.com, ser på forskjellige klær og drømmer meg inn i antrekk og settinger. Jeg drømmer aldri om klær/antrekk uten at jeg ser det for meg i en setting. Har du det sånn?

Så blir jeg litt glad i mitt lille bloggehjerte når jeg ser at Nelly faktisk har tilrettelagt for at bloggere skal bruke bildene deres på bloggen sin. Under hvert bilde av et plagg står det nemlig «Klikk her for stort presse/bloggbilde». Det er markedsføring, javiss, men det er nettopp sånne småting jeg håper kommer til å spre seg utenfor motebloggingens verden. Klart klesbransjen har begynt å få øynene opp for denne type markedsføring!

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: ~SerendipityCat~ » Tenk det!! (Mer om sosiale medier, blogging som ressurs og annet snadder.)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.