About Author

5 kommentarer

 1. Veldig nyttig informasjon! Ettersom jeg så absolutt har problemer med faren min og en ikke-eksisterend mor må jeg helt sikkert være den perfekte Disney-prinsesse!
  Men jeg lurer på om det er best å tilbringe mer tid hjemme eller på kontoret? Hvor er det mest sannsynlig at denne prinsen skal vise seg?
  Eller må jeg ut i skogen (hvilken skog? Finnes det i det hele tatt skog i Sør-California?) eller innom en bar eller ti? Og hvordan vet jeg at det er prinsen min som endelig har funnet meg og ikke bare enda en dust som legger an på meg?
  Å være prinsesse høres slett ikke helt enkelt ut.

 2. Se der, bakgrunnen din sier helt klart at du er en prinsesse.

  Du må finne et sted å henge hvor det er søte dyr rundt deg som hjelper deg med ting. Eventuelt kjøpe inn noen søte dyr og ha rundt deg. (Holder det med en pels der tro, eller bør de være levende?).

  Og så tror jeg noe av poenget er å ikke være så kritisk altså, ærlig talt 😉 Helt klart, er det noe vi har lært av Disney-prinsessene er det at den første og beste kjekkasen som viser seg og svinger deg rundt må være prinsen. Lukk øynene og vent på kysset og magien. Alt vil nå bli bra. De slemme er tross alt grønne og rynkete og har vorter, gjerne også øyne som lyser i en litt avvikende gul eller rød farge.

  Kjærligheten tar ikke feil vettu 😉 Lykke til!

 3. Haha, så kul!
  Og lærerikt altså…
  Jeg og sliter med både fars- og morsfravær, så jeg og kan relatere meg. Dessuten tror jeg at «true love» vil løse alle mine problemer. Helt garantert. Jeg gir aldri opp.

 4. Jeg tror ikke dette med søte dyr virker, for i Iowa var jeg omgitt av masse søte ekorn, men ingen prins.
  Pels passer ikke helt med klimaet her, men jeg har faktisk en pelskrage som pleide å tilhøre mormoren min et eller annet sted. Og selvsagt plysjkattene mine. Det holder vel?
  Og de slemme ser helt annerledes ut enn de kjekke prinsene, det er klart! Jeg kan knapt vente, men det blir jeg vel nødt til?

 5. Marina: Farsken, med masse søte ekorn, EKORN altså, burde det jo egentlig ramlet inn med prinser så fort at du ikke rakk å tenke!! Hmm.. en brist i prinsesse-teorien, eller kan det være noe galt med ekornene i Iowa? Tror kanskje du må prøve med pelskrage og plysjkatter jeg, får vi bildeblogging av deg på gata med det i ferd med å tiltrekke seg prinser kanskje?! Regner med du ikke trenger å vente lenge da 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.