God samvittighet der altså!

5

Ja, nå ser jeg jo at Kristin Halvorsen råder det norske folk til å shoppe så det svir for å redde norsk økonomi. Var ikke klar over hvor altruistiske mine handlinger faktisk har vært i det siste! Halvorsen, du skal vite at jeg har god samvittighet!! Mine shoppegener har vært inaktive i en lengre periode grunnet sykdom, men det har vist seg at disse lar seg reaktiveres på kun kort tid.

Hva har du gjort for norsk økonomi i det siste!?

Men for å være litt seriøs også da, på tampen av dagen, så slo det meg i dag at jeg tror jammenmeg det er en god del mennesker som er litt lettet over at det er finanskrise og at det er helt greit å bruke som en forklaring på at man kutter litt ned på forbruket for tida.

Bare tenk på hvor slitsomt det er å skulle holde alt oppdatert hele tida, med oppussing, flotte antrekk, spise ute og hjemme…blablabla… kanskje det er noen som rett og slett setter seg ned og puster litt lettet ut mens de sier «Nei, vi venter med å pusse opp badet vi, til vi ser hvordan det går med denne finanskrisa.» Og så nikker alle vennene på hodet over så kloke og velvalgte ord, og alle puster lettet ut over at vi i hvertfall ikke i dag trenger å forbruke vilt og hemningsløst med varierende samvittighet.

Ja, det slo meg bare… selv om vi altså trenger å shoppe for å redde norsk økonomi, så er det jo ikke alltid vi har lyst heller!

🙂

Ha en fortsatt strålende helg!

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blog Archive » Jeg vil heller ikke ha kredittkortjulegaver!

  2. Heh, nei det var litt av en overraskelse! Og spesielt når det går i mot partiets programfestede prinsipper om å skåne miljøet etc.

    Kanskje verden ikke står til påske likevel…

  3. Eller kanskje VG er flinke til å tabloidisere en relativt fornuftig uttalelse fra finansministeren vår, nemlig at finanskrisen først virkelig blir en krise dersom alle blir grepet av panikk, og «sparer seg til fant» ved ikke å opprettholde virksomhet ved å kjøpe tjenester og varer.

    Ingenting overraskende i uttalelsen, og heller ikke at den kommer fra Kristin Halvorsen – finansministeren kan ikke kun ta hensyn til sitt parti, men må også komme med allmenngyldige uttalelser, som godt kan være i disharmoni med partiets vedtatte program (som for så vidt skal endres).

    PoPSiCLes last blog post..Kommentar-problemer ja…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.