Til en moteblogger…

9

Sense of Style poster Annema «hverdagsglamour for voksne jenter». Bra for oss som er ute av tjueårene, med gode tips og lekker inspirasjon!

Bilde: Annemas inspirasjons-collage

For en stund siden falt jeg for paljettjakken hun skrev om, men Marc Jacobs er litt drøyt for meg. Derimot fant jeg en lignende jakke på Asos, og da var fantasien i gang.

Så Annema, her har du min tolkning av inspirasjonen din!! Jeg hadde det faktisk ganske morsomt med å finne ting og sette sammen, og kommer nok til å bruke dette antrekket i forskjellige anledninger senere. (I går var det forsinket bursdagsfeiring for samboeren min her, og det slo i alle fall an da.)

Jakke: Asos
Bukse: H&M, modell Squin
Topp: H&M
Smykke: H&M
Hatt: H&M Herre
Øyenskygge: Dior #Twilight, Fra Dior Holiday 2008 Black Diamond Collection
Neglelakk: Chanel Blue Satin
Hår, ben, armer og øvrige kroppsdeler: Modellens eget

Collage laget i Picasa 3

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Så kult! Du er skikkelig tøff på de bildene. Og jakken ser jo veldig fin ut. Er du fornøyd med den? Jeg fant ikke så mye paljetter i NY. Jeg hadde jo tenkt meg innom bruktbutikken Beauty Crisis som har masse paljetter, men fikk rett og slett ikke tid. Desverre. Hilsen annema

  2. Hei Annema! Ja, jeg er kjempefornøyd med den! Den er litt mer «røff» enn «classy» synes jeg, og det passer meg bra. Tror den kommer til å bli brukt en del framover ja.

    Du får begynne å planlegge en ny tur snart, det hørtes veldig, veldig bra ut det programmet dere hadde i alle fall!
    🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.