Problem løst?

7

For en stund siden klaget jeg over at noe hadde skjedd med bloggstatistikken min (WordPress Stats plugin) etter temabytte og oppgradering; den rapporterte at jeg ikke hadde noen besøkende. (Oh ensomhet…)

Men jeg tror jeg har funnet løsninga, i det nye temaet jeg byttet til manglet følgende linje i footer.php:

<?php wp_footer(); ?>

Spør meg ikke hva den gjør, jeg kan veldig, veldig lite om de der php-filene, og prøver meg bare frem med å sette inn og ta ut ting etter tips fra Internetten. Som regel går det bra.

Nå skal jeg følge med på statistikken min.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Sier du det ja? Interessant, det må henge sammen med theme altså.

  Vel, jeg har også hatt en sånn «vent og se»-tilnærming, men det har liksom ikke skjedd noen ting.

  Nå synes det i hvertfall som om noe kan være endret, siden det tikker inn besøk igjen! Yay! Og plutselig gikk jeg fra å føle meg ensom til å føle meg populær..

  😀

 2. wp_footer gjør ikke nødvendigivis så mye i seg selv, men den forteller ofte plugins hvor de skal plassere koden sin – f.eks. «after wp_footer» (okei, fullstendig pseudokode, ikke gyldig), men du skjønner kanskje poenget.

  Mangler den, så vil ikke plugin’en fungere, ettersom den ikke vet hvor den automatisk skal sette inn sin egen kode, og gjerne heller ikke vet at siden er «ferdig».

  Mulig jeg er helt på jordet nå, jeg taler fra hukommelsen (som er grundig hullete) og tok meg ikke bryet med å sjekke fakta – det er for pingler! 😀

  PoPSiCLes last blog post..I de sene nattetimer…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.