Avhengighet: Tre apps til iPhone

11

Jeg skal snart reise bort en tur, og da melder det store spørsmålet seg: Hvordan i alle dager skal jeg få blogget? Det er jo midt i Tordenblogg-tida, jeg må jo følge med!

Og der kommer jo selvfølgelig min kjæreste iPhone inn i bildet. Det er nå spesielt 3 apps som jeg ikke kan klare meg uten, og jeg ville derfor dele disse med deg:

Facebook

Facebook-app’en til iPhone er både nydelig å se på og nydelig å bruke. Enkelt og oversiktlig, med både bilder og tekst. Her oppdaterer du raskt status, laster opp bilder, får newsfeed fra vennene dine… alt du er vant til med Facebook egentlig.

Last ned i iTunes.

WordPress

Jepp, en WordPress-app må man ha, for da kan man blogge rett fra iPhone uten å måtte bruke browseren! Utrolig praktisk. Kanskje ikke praktisk til lange innlegg.

Last ned iTunes.

Twitterific

Jeg har blitt litt hekta på mikroblogging også i det siste, og bruker Twitter ganske mye. Twitter-klienten min for iPhone, Twitterific, er veldig grei, enkel og brukervennlig.

Last ned i iTunes.

Sånn!!! Da skulle jeg vel være godt rustet for å sette igjen PCen noen dager hjemme?

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. iPod er vel så bra det, manden her er veldig fornøyd med sin i alle fall!
  🙂

  Twitter er en mikrobloggingstjeneste hvor man sender og leser andres oppdateringer (tweets) i form av små tekstsnutter på opptil 140 tegn.

  Hvor stor nytteverdi det har vet jeg ikke, det blir jo på en måte «litt mer» enn statusfeltet på Facebook. (Og det er jo mange som ikke er på Facebook også…) Jeg har for eksempel satt opp slik at jeg sender ut en tweet automatisk hver gang jeg skriver en ny bloggpost, og får ofte en del treff på det av de som følger meg på Twitter. (Man må finne frem til folk og så legge dem til i lista over folk man vil følge.)

  Ellers ser jeg at folk legger ut alt fra helt hverdagslig trivia til at man kan få pressemeldinger fra Regjeringen i kortform!

  Så sånn sett ganske interessant.

  Ta en titt og si hva du synes da vel!
  http://twitter.com/home

 2. Pingback: Tweeter ? | GUSLAND.COM

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.