Utmerkelse

9

utmerkelse

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET – nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.”

Denne utmerkelsen har jeg fått av snille Lothiane for en stund siden, men jeg har ikke hatt tid til å svare skikkelig på den siden jeg kom hjem fra ferie. Først må jeg si tusen takk Lothiane, jeg blir virkelig glad av slike gode ord! For meg er blogging en super måte å komme i kontakt med gode mennesker på, og du er én av dem. Jeg burde sånn sett sendt utmerkelsen tilbake til deg som den første på lista!

Nå er det mange, mange der ute jeg gjerne ville gi utmerkelsen videre til, men jeg har plukket ut noen bloggere og jeg håper at de vil ta i mot denne utmerkelsen videre fra meg:

Delirium i frem fra skyggene

Victoria

Frøken Makeløs

Sokken

Rockette

Virrvarr

Undre

Sigrun

Takk for at dere finnes der ute!

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Tusen takk skal du ha! Nå ble jeg veldig glad, dette var akkurat det jeg trengte i dag kjenner jeg!
  *glad i alle bloggfolkene*

  Ha en finfin dag 🙂

  Victoria

  Victorias last blog post..Ferdig!

 2. Pingback: Awards | Frøken Makeløs

 3. Pingback: Revolusjonært roteloft » Bloggutmerkelse om nærhet

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.