Siemens-juletreet

2

Juletreet på Siemens i Trondheim er en institusjon for alle trondhjemmere vil jeg påstå, og i likhet med Dahls Julebrus er det et av de sikreste adventstegnene og noe som virkelig bidrar til min julestemning. I dag sto det en artikkel om Siemens-juletreet i Adressa på nett, så ville ta med et bilde derfra:

siemens

Man kan jo kanskje ikke påstå at det er så utrolig vakkert, men jeg synes det er fint likevel!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Hah! Stilig vindu-juletre!

    Jeg synes sånne spesielle landemerker eller kall det hva du vil) så absolutt skal få være en del av tradisjonene våre. Vi skal ikke bli så forferdelig seriøse og overlegne og nekte oss selv den barnlige gleden!
    😀

    God førjul til deg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.