Sminketips

10

Jeg hadde jo tenkt å skrive dette for leeeeenge siden, som julegavetips og sånt, men akk o ve det kommer så mye i mellom. Vel, i alle fall tenkte jeg å dele min glede over funnet av nye, herlige øyenskygger med dere! (Tenker det var mange som ble glade nå ja!)

Jeg bestilte en pakke med prøver fra Everyday Minerals for en stund tilbake. Dette er så smart, for hvis du går inn på makeup > custom kits der kan du sette sammen prøver og få tilsendt for bare 17$! (Pluss frakt selvfølgelig).  Jeg ble veldig fornøyd med øyenskyggene i «pearl» og «shimmer», her får du prøvestørrelser til 2.50$.

img_7489

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Hei søta!

  Jeg har ikke prøvd sminken derfra ennå, bestilte først ett sett. Det gratis-settet….

  -Vi burde vel strengt tatt reklamere for det også i disse magre tider for mange? (https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=40)
  Sett nr 3 på siden du kommer til i linken over er helt gratis. Men du må betale frakt. Da får du 5 små krukker, 3 med fundation, 1 blush og en concealer.

  Iallefall, bestilte det for å sjekke det ut, men de har veldig treg levering så den pakken ble julegave til mamma. MEN uansett, bestilte også en påføringsbørste for foundation (Long Handled Kabuki), og den føltes bare sååå bra ut, gleder meg til min pakke kommer i posten! :o)

  Alt dette til i underkant av 150 kr. Er så fornøyd! Kjempebra at du sprer funn videre! :o)

  Bell4trixs last blog post..Jeg har et gummifjes

  • Hehe, spennende med pakke på vei ja!

   Første gang jeg bestilte tok det så vidt over en uke.

   Andre gang kom jula i mellom, og da tok det nesten tre!

   Så det varierer nok litt. Men absolutt verdt å vente på! Kos deg!

   🙂

 2. Pingback: Everyday minerals har landet i postkassa « Hagen på Hytta

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.