Du må gjerne tegne meg!

3

Åh, tenk å kunne bli tegnet av Virrvarr! Jeg gjorde et lite hopp i sofaen da jeg oppdaget tegneseriekonkurransen, men har egentlig vært litt for sjenert til å skrive noe innlegg om hvorfor akkurat jeg fortjener å bli tegnet…

Men jeg gjør et forsøk! Hmm… la oss se på kriteriene:

1. For det første må jeg ha en blogg. Det er greit, det har jeg jo. Den er her. (*Puh* Greit du har noen lette krav også Virrvarr!!)

2. Jeg må skrive et kreativt innlegg om hvorfor jeg bør vinne som også beskriver meg som person (igjen kreativt) og noe om mitt forhold til tegneserier.

Huff da.  Jeg synes jeg bør vinne fordi jeg har en veldig søt skilpadde som det helt sikkert vil være morsomt for deg å tegne, Virrvarr!!

🙂

Dessuten er jo den største grunnen til at jeg har lyst til å bli tegnet av deg at du er knakende flink til å lage tegneserier og morsom!! Den første jeg falt for var 8.mars-tegneserien din, den linken ble sendt videre kan du si!

img_6655

Bare se her! Her har Kromblom fått tak i et popcorn på gulvet. Nå skal ikke skilpadder ha popcorn, jeg vet det altså, men han likte det tydeligvis veldig godt og fikk derfor beholde det i alle fall til jeg fikk tatt et bilde. Akkurat det beskriver noe ved meg faktisk, at jeg liker å ta bilder. Og at jeg liker dyr. Veldig. Og mennesker. Faktisk. Selv om mennesker også er det skumleste jeg vet, de kommer i så mange former vet du.  Fascinerende med disse menneskene og denne verden.

Jeg hadde min første tegneserie-forelskelse med The Sandman av Neil Gaiman, en kjærlighet som absolutt ikke har rustet. Det var broren min som introduserte meg for serien, og en dag skal jeg kjøpe meg alle bindene i serien ~ det er knakende god litteratur! Favorittkarakteren min var Death. Hun er så vakker, rampete, herlig barnslig, tankefull… *sukk*  Jeg tegnet henne om og om igjen, prøvde å sminke meg som henne (med varierende hell) og ønsket meg kjolene hennes.

190px-death

Bilde fra Wikipedia

Jeg sluttet ikke å være glad i tegneserier etter å ha lest Sandman akkurat, selv om jeg ikke er en super-tegneserienerd. En av de siste tegneserieromanene jeg har lest som virkelig gjorde inntrykk på meg var Persepolis – fantastisk! Ellers må det jo nevnes at her hjemme regnes det som en romantisk gest å kjøpe med tegneserier til hverandre på butikken. Jeg abonnerer på Nemi, og ga gubben Pondus-abonnement til jul. M, Kollektivet og Larsons er også like viktig som aviser!

Så det er mitt bidrag i tegneseriekonkurransen! 🙂 Jeg regner med du har fått mange gode påmeldinger, og gleder meg til å se resultatene!! Lykke til!!

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Pingback: Revolusjonært roteloft » Har jeg alle deltageren da?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.