Bokdebutanter 2009 ~ en kjapp bestilling

5

Jeg liker helgeaviser, jeg liker bøker og de siste årene har jeg i større og større grad begynt å like å kjøpe bøker av debutanter. Jeg har oppdaget mange nye favoritt-bøker på den måten.

Nå sitter jeg her med Dagbladet og det er spesielt to navn som peker seg ut og som jeg har lyst til å bestille.

– Erlend Efskind: «Der jorda henger i en snor».  Med Dagbladets ord: «Boka handler om  grådighetskultur med utgangspunkt i advokatmiljøet…Det viktigste for meg er filosofien,  den er inspirert av Sartres livsløgn-problematikk, og det eldgamle spørsmålet om lykke.»  Høres interessant ut, og boka kan bestilles fra Haugen Bok.

– Kristine Tofte: «Song for Eirabu». «…en saga inspirert av «Voluspá». Den handler om tre kongeriker, to unge søstre og en spådom om verdens ende.» Dette tror jeg at jeg kan like.  Boka fant jeg på Haugen Bok.

(Snedig, før har jeg alltid pleid å bestille bøker fra Bokkilden, men disse to fant jeg ikke der. Haugen Bok derimot, er min venn!! Ikke finner jeg linker til Dagblad-artikkelen om debutantene heller. Det skjer meg ganske ofte, jeg leser noe i papiravisa men klarer ikke å søke det fram gjennom Dagbladet. Gi meg gjerne et pip hvis du finner den!)

Har du funnet noen debutanter du skal lese i 2009?

eirabu

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Heia Avil!! Ok, så det var forklaringen på Bokkilden ja! Syns det var så rart, for jeg finner som regel «alt» der. Men så lenge jeg har fått bestilt den så skal jeg jo ikke klage!
    😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.