En ENKEL beskjed

13

«Når det i dag blir levert en PC til meg, sørg for at denne blir satt i resepsjonen. Jeg har en avtale med dem om at de skal ringe meg når den er kommet, slik at jeg kan hente den.»

Dette skulle vel være en ganske enkel beskjed, synes du ikke?

Men nei…

På tross av at meldingen ble gjengitt flere ganger, både pr mail og telefon, ble PCen ikke levert i resepsjonen, men på et eller annet kontor til en eller annen person som stille og fredelig ventet på at jeg skulle komme og hente PCen. Som jeg ikke visste hvor var.

Noen telefoner,  en avlyst fysioterapitime (NB! Straffegebyr!), en taxitur og en altfor stresset ettermiddag senere fikk jeg endelig kloa i PCen. Like før resepsjonen stengte. Ja, det stedet hvor PCen skulle leveres vet du. Der det satt en person og ventet på å kunne ringe meg med den gledelige nyheten om at PCen var kommet.

Fy flate. Jeg kommer til å krepere av stress- og irritasjonsrelatert hjerteinfarkt før 40, det er jeg helt sikker på.

Share.

About Author

13 kommentarer

   • Vet ikke? Det er jo slått på, og det dukker jo opp her..

    Hmm.. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det, jeg skal se om jeg kan finne ut av det!

    (Men det er mye med WordPress som er litt mystisk synes jeg, noen ganger skjer det ting jeg ikke skjønner noe av…)

 1. Hehe, jeg er ganske streng når det gjelder sånt… Det blir litt til det når jeg ikke har så mye energi å ta av, da må det meste klaffe av planer og avtaler hvis jeg skal få gjennomført noe. Og da må de rundt meg også ta ansvar og følge opp!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.