Mer «motenytt» fra sofakroken

17

Som om jeg ikke er nok molefonken i januarmørket….

I forrige innlegg skrev jeg om genseren fra formingstimene.

Nå leser jeg i KK på nett (praktisk med Twitter du, får så mye spenstig inn der) at de fryktede magetoppene er tilbake!!

Hva gir du meg!?

KK kaller det «Trenden fra helvete».

Jeg orker ikke engang stjele et bilde og legge det ut…

*sukk*

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. Du får i alle fall ikke mere enn kr. 2.50 for en slik av meg 😉
  De er da knapt forsvunnet, hvordan kan de være tilbake? Modellene ser jo ut som de har vært uten mat siden sist og vi vet av erfaring at mange med tykke spekklag bruker det samme. Skal de følge frisyremoten med opphakket hår også tro? Da blir frisørene arbeidesledig, det der klarer vi selv.

  Glad jeg ikke følger moter jeg.

 2. En ting som er helt sikkert er at modeller (ref. bildet i artikkelen i KK) kler iallefall IKKE disse toppene.

  Vart jo skremt av å se de radmagre stakkars dyrene gå der på ‘catwalken’..

  Joakims last blog post..Skremmende søkeord

 3. Å NEEEEEEEIIIIIIII! Jeg ORKER ikke den moten der! Selv kommer jeg selvsagt ikke til å gå med det, men det kommer helt sikkert hundrevis av andre til å gjøre.. og da blir jeg nødt til å se på mager (med navel og det hele), helt uten at jeg har lyst. Usj. Jeg håper de ikke bytter ut alle de behagelige tunikaene med det der. Kjenner jeg kommer i hamstremodus. :p

  mirakels last blog post..Et minne

 4. Hm, du er litt molefunken, sa du? Tror du at å forbarme deg over en medbloggist med litt teknohjelp vil hjelpe deg til å føle deg overlegen, på toppen og Verdens Beste? Gi lyd på f.eks. twitter hvis så i alle fall… (Og grunnen til at du får denne henvendelsen, er rett og slett at det ryktes at du har snøring på tekno-bloggegreier. Ta det som et kompliment!)

  Astrids last blog post..Cookies

 5. Jeg boikotter magemote, og kommer garantert ikke til å prøve så mye som en eneste kortmagetopp! Så det så! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.