Kjærlighet? Not found!

23

Min elskede ser på meg med store øyne og sier forsiktig: «Du….du kan jo kanskje skrive noe positivt i bloggen din også da? Om at du faktisk får mye hjelp og støtte og sånn?»

Innlegget han sikter til er dette: «Jeg simulerer frisk…«. Det var kanskje ikke skrevet i en positiv ånd, jeg ser den.

«Men kjære deg da,» sier jeg, «det er jo MASSE positivt om deg på bloggen min! Bare prøv å klikke på taggen Kjærlighet på sida der!»

Og det gjør han.

Og får følgende resultat:

notfound

Au. Det var jo ikke meningen. Kjærligheten not found liksom.

Vel, jeg vet at jeg har skrevet mye positivt om Mannen på bloggen min, men for at det ikke skal være noe tvil:

Jeg har en helt utrolig, fantastisk samboer som jeg er så heldig med at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!! Det er ikke uten grunn at dette faktisk er mannen jeg vil gifte meg med, etter å i mange år har vært tildels tvilende til om det nå er så lurt å gifte seg. Han er supersnill, forståelsesfull, kjekk og grei å holde ren!! Han hjelper meg med praktiske problemer og er en man kan snakke med om alt mellom himmel og jord. Han  har betingelsesløst gått inn og forsørget meg/oss i en vanskelig periode hvor jeg knapt nok ikke har hatt inntekt.

Han satt vakt ved sykesenga dag og natt for å være tilstede og følge med at alt gikk bra, og om jeg ikke var bevisst nok til å føre en samtale så i alle fall bare for å gi meg ei hånd å klemme litt på når smertene reiv og tårene trilla.

Så fortvil ikke kjære, om jeg skriver noen frustrasjonsinnlegg. Du vet jeg situasjonen tatt i betraktning har det veldig bra, og jeg ville ikke bytta deg bort for noe som helst! Og det som holder motet oppe er jo hvor mange ting vi skal få oppleve sammen etterhvert som jeg blir friskere og friskere.

Jeg elsker deg og vi skal gifte oss snart!!!

Det blir ikke bare gode dager fremover, men du har allerede bevist at du klarer å takle de vonde dagene også. Derfor kan jeg stole helt og fullt på at du virkelig vil! Det er den beste følelsen jeg noensinne har kjent.

j0433103

Share.

About Author

23 kommentarer

 1. *ler*
  Det var jo litt morsomt da. Not found. *humrer igjen*
  Men ja, jeg kan bekrefte at du har skrevet mye pent om din kjære. Jeg har lest de nemlig.
  Nydelig innlegg. 🙂

  Sokkens last blog post..Blåmandag.

 2. Hehe, moro! Og fint. =o) Jeg har tenkt de samme tankene om min kjære, at han har villet ha meg gjennom de verste årene og herfra kan det bare gå oppover. Det er noe å glede seg over. All honnør til gutten din, som vi alle har skjønt at er helt spesiell. =o)

 3. …og så er han kanskje heldig som har deg også, tror du ikke? For jeg tror det er derfor han er slik han er. Kjærleik. Det går begge veier. Man finner styrke i hverandre, i gode og litt mindre gode dager.

 4. *humrer*
  Skjønner’n godt jeg. Altså.. Forespørselen hans om dette positive mener jeg.

  For det er da merkelig hvor lett det synes å være å skrive om det «negative», frustrerende, aggressive enn det å formidle det positive, glade, lykkelige.
  Fenomenet er ganske gjennomgående nesten uansett hvilken blogg man leser.
  Om det er politisk, feel good eller..

  😉

  McDs last blog post..Fototagget hmm

  • Av og til er det lettere å skrive om utfordringene ja. Men ser man på helheten i det jeg skriver er det jo heller pågangsmot og masse gode nyheter om bedring som er den røde tråden At det blir noen avstikkere med frustrasjoner over det som ER utfordrende må man nesten regne med..

   Det gir jo også mulighet til å få litt støtte og tips fra andre i samme situasjon. Og en påminnelse om at verden er da tross alt veldig bra likevel 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.