Death by Drowning [SIMS]

8

Alle som har spilt Sims vet at en kjent og kjær metode å ta livet av de karakterene man er litt lei av, er å ta vekk stigen i svømmebassenget og la dem svømme seg til døde.

Kanskje var det Sims som var inspirasjonen da Christina plaget mannen til å svømme seg til døde?

En sær sak i alle fall..

lenadr

(Oppdaget via Ingunn72 på Twitter)

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. En vet ikke helt om man skal le eller bli forferdet av slike nyheter, du var ikke alene om å tenke på The Sims. Det er en merkelig verden vi lever i, det er i alle fall helt tydelig.

 2. Dette SIMS-trikset kjente jeg ikke til. Det vil si, jeg kjenner ikke noen triks overhodet. Jeg forstår ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal trykke på, så SIMSene mine lider mye, dessverre. Stakkars folk :-/

  Vedr. saken fra virkeligheten: Den der var utspekulert og smart, for som politiet uttalte; de ville ha trodd at dødsfallet skyldtes hjertesvikt, hadde det ikke vært for overvåkningskameraene. Utrolig hva noen får seg til å gjøre.

 3. Huff for en sak..! 🙁 Så mange slemme folk, kan de ikke heller skille seg…?

  Hvis jeg skulle gjort noe sånt mot simmene mine, måtte jeg ha snudd bildet og sett på noe annet mens det pågikk, ellers ville jeg aldri klart det. 😉

  • Hehe, man må etterhvert bli litt hardhudet hvis man skal klare å ta livet av simmene, men jeg har selv aldri vært så veldig god på det…
   Men jeg har jo prøvd ut forskjellige metoder som jeg har lest om, og satt fyr på enkelte ved beklagelige grill-uhell og sånt..

   Dette minner meg om at det er veeeeeldig lenge siden jeg har spilt sims!! Kanskje jeg må prøve det igjen en dag!

 4. Ah, ja samme her, altfor lenge siden. Sims er utrolig kult. 🙂 Jeg har også klart å tenne på noen… det er litt morsomt når de blir spøkelser og jeg må «krangle» med døden for å få dem levende igjen. Etter at jeg fant ut om juksekodene har jeg igrunn ikke mistet noen favoritter.

  Lothianes last blog post..Paien min

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.