PMS-humor

9

Vanligvis er jo ikke sånt så veldig morsomt, men denne fant jeg via noen på Facebook og vel… jeg kjenner meg vel litt igjen da! Jeg synes selvfølgelig jeg er helt nøytral og sånn enten det er PMS eller ikke, men noen ganger kommer selvinnsikten som et klask i panna og jeg måper over min egen urimelighet…

j0387599

Q: How many women with PMS does it take to change a light bulb?

Woman’s Answer:

One!
ONLY ONE!!!! And do you know WHY? because no one else in this fu*k’n house knows HOW to change a fu*k’n light bulb! They don’t even know that the fu*k’n bulb is BURNED OUT!! They would sit in the dark for THREE fu*k’n DAYS before they figured it out.
And, once they figured it out, they wouldn’t be able to find the god dam*ed light bulbs despite the fact that they’ve been in the SAME FU*K’N CABINET for the past 17 YEARS!

But if they did, by some miracle of God, actually find them, 2 DAYS LATER, the fu*k’n chair they dragged to stand on to change the STUPID light bulb would STILL BE IN THE SAME fu*k’n SPOT!!!!! AND UNDERNEATH IT WOULD BE THE WRAPPER THE FREAKING LIGHT BULBS CAME IN!!! BECAUSE NO FU*KER EVER PICKS UP OR

CARRIES OUT THE GARBAGE!!!! IT’S A WONDER WE HAVEN’T ALL SUFFOCATED FROM THE FU*K’N PILES OF GARBAGE THAT ARE A FOOT DEEP THROUGHOUT THE ENTIRE FU*K’N HOUSE!!

IT WOULD TAKE AN ARMY TO CLEAN THIS PLACE!

AND DON’T EVEN GET ME STARTED ON WHO CHANGES
THE FU*K’N TOILET PAPER ROLL !!

I’m sorry.

What was the question?

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. *fnis*
  Jeg vil påpeke at _jeg aldri tar feil_, eller er _urimelig_ når jeg står og freser på den måten!

  (at reaksjonen min er litt overdimensjonert, har da ikke noe med saken å gjøre ;))

  • Nei nei, ikke urimelig I DET HELE TATT.

   Jeg påstår gjerne at det er mine EGENTLIGE følelser som kommer frem når jeg er sånn, akkurat som om jeg ellers er en tålmodig engel som holder tilbake alle urettferdigheter og tåler verdens trøkk dag etter dag, til de dagene jeg sånn i rimelighetens navn må få si fra liksom.

   Helt til jeg skjønner at om dette var mine egentlige følelser ville jeg vel helst ha hatt godt av å bo i en grotte for meg selv oppe i skogen. Uten tilgang til blogg.

   *Grøss*

 2. Pingback: Eg støttar vanlegvis ikkje plagiat… « Alt godt

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.