Tåke

13

Jeg hoppa over kvinnedagen og når jeg hadde tenkt å skrive om ytringsfrihet var det helt stumt inni meg. Jeg stirrer på gode bloggposter, men klarer ikke kommentere – det er ingenting der inne som vil ut. Jeg er her, men er ikke så mye tilstede.

Ser du meg likevel?

Jeg prøver å balansere mellom noen timer på jobb, fysioterapi, lett trening, spise skal jeg rekke også og dempe folks forventninger til at jeg snart kan være med ut på byen (hah – I wish!), husarbeid tar jo aldri slutt – i tillegg har jeg sovet kanskje 3 timer hver natt de siste ukene og går i en evig døs. Men jeg er her. Jeg må bare få lov til å sitte helt stille for meg selv en stund, vær så snill og ikke bli sint.

Og nå er det vår! Det blir bedre da, alle sier at det blir lettere når det blir lysere ute så vi tror dem på det.

🙂

Tåkesinn, tåkespinn – enn så lenge.

WTR072

Share.

About Author

13 kommentarer

    • Tusen tusen takk!! 🙂 Det varmer så mye å vite at dere er der!! 🙂 Noen ganger ser jeg for meg at på tross av en vanskelig dag står det en skyggehær av de gode bloggerne klar til dyst hvis det virkelig trengs en dag. Det er litt greit det også.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.