…snart sommer på negler og øyne…

9

(Dette er nok mer for spesielt interesserte, om du synes neglelakk og øyenskygge er grusomt kjedelig og/eller overflatisk skal du slippe å lese lenger…)

I skjønnhetsindustrien er våren over når mai er kommet, da er det på tide å slippe sommerkolleksjonene og nok en gang sitter jeg og sikler over de flotte fargene fra Dior og Chanel. På tross av en trang til å prøve ut så mange neglelakker som mulig, kommer jeg ikke unna at jeg er en trofast tilhenger av Chanels lakker, det er en helt annen kvalitet over dem.

Men når det gjelder øyenskygger, da må det være Dior. Litt oppgitt registrerer jeg moderns uopplyste spørsmål «Hva? Har du brukt opp den forrige allerede?». Nei mamma, jeg samler på dem skjønner du. 🙂 Hvorfor skulle det være mer rart enn folk som bruker timesvis på å lete etter gamle kopper og duker på loppemarked, eller fyller hjemmene sine med tegneserier de aldri kommer til å lese?

Her er noe av det vi kan glede oss til i sommer:

Dior Cristal Collection – Summer 2009

Kolleksjonen kommer ut fra det jeg kjenner til i mai.

dior-cristal-bubble-gum-purple-candyNeglelakkene først – her ser du fargene Bubble Gum og Purple Candy – nydelig ikke sant?

Kommer også i en herlig korall. Lekne og friske farger!

Generelt er kolleksjonen preget av klare, skarpe farger synes jeg, glade farger som vi trenger i sommersola etter en lang og grå vinter!!

Eller hva med disse øyenskyggene i hhv Electric Lights og Pearly Lilac? Det er typisk meg å velge den lilla, men hvor mange lilla øyenskygger kan man ha egentlig? Nåja, ganske mange….

summer09_diorsummer09_dior02

Chanel Cote d’Azur Collection – Summer 2009

cotedeazurcollection

Myke koraller, røde og rosa sand-toner og skimrende kobberfarger med et hint av roser er hovedkjennetegnene på Chanels sommerkolleksjon. Tankene dras til en luksuriøs resort-ferie hvor man slapper av med bassenget med en hvit blomst i håret som matcher den flotte badedrakten og blikket kan hvile på krystallklart vann.

Vi er selvfølgelig opptatt av neglelakkene her også, og Golden Sand (til venstre) må bli en av mine favoritter her! Stor fare for at denne havner i taxfree-posen gitt!!

chanel-beauty-summer-09-03

Se mer av kolleksjonen på denne siden.

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Hey Snupp-e-lupp! :o)

  Så artig post, mye lekkert å se! Når jeg ser på de øyenskyggepalettene så synes jeg umiddelbart at den blå er til å spise opp. Nå er blå favorittfargen så…hehe…Men det er ikke kledelig med blått som øyenskygge hos meg. Lilla er den fargen som ser best ut. Så nå sitter jeg å tenker at jeg MÅ få tak i den der! 🙂

  Jeg syntes det var artig å lese om neglelakk, jeg har vært notorisk neglebiter hele livet, Men er nå sluttet. Plutselig har jeg negler. Og jeg må ha neglelakk på for å styrke de nå i begynnelsen. Men jeg synes det er vanskelig å finne gode neglelakker. Hvorfor stiller Chanel i en egen klasse? Kan du forklare det? Nydelig den brunfargen -må ha den også! :p hehehe…Har du foressten noen tips om neglefiling? Synes det er så vanskelig. Jenter skulle fått kurs i neglefiling på skolen!

  Takk for at du delte vårkuppene! KleM

  Bell4trixs last blog post..Godt nytt år…

  • Jeg synes Chanel er lett å påføre, passe tykk slik at man trenger ikke så mange lag, tørker fint og har god kvalitet som holder lenge. Mange «billig-lakker» jeg har tørker sent, bobler, skaller av etter én dag osv.

   Jeg bruker glass-filer fra Beter som jeg kjøper på Vita, mye bedre enn papp-filer. Og prøver å være flink til å file én vei – fra kanten og inn mot midten av neglen – slik at det ikke skal bli så fort «hakk» på siden av neglene. Men det er jo øvelse og siden jeg har litt flisete negler noen ganger må jeg ha underlakk eller noe som forsterker neglen litt også.

   Jeg har funnet veldig mange bra tips her inne:http://neglelakkmani.com/

   Stor klem til deg også! 😀

  • Da skulle du kunne finne en del fint i Cote de Azur-kolleksjonen, det er mye varme sandfarger, korall etc. der!!!

   Enn den som hadde hatt mulighet til å kjøpe nye sminkekolleksjoner hver sesong da? Men det får holde med en lebestift og en neglelakk eller noe for min del tror jeg 😀 Og kanskje litt solpudder… kanskje…

  • Godt tips!!!
   Jeg er ikke flink nok til å ta farge på vippene/kanten nede, er vel kanskje litt redd for at det skal «vises» for mye, men nå har jeg sett mange flotte bilder der det gir en skikkelig bra effekt. Må prøve mer på det!!

 2. Pingback: ~SerendipityCat~ » Dress up, cheer up!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.