Kvitrende kattedør

0

Hva gjør man når nabolagets katter sniker seg inn i garasjen og stjeler godbitene til dine elskede puser?

Jo, hvis man er en litt fingernem ingeniør mekker man kanskje en kattedør med RFID-leser, som i tillegg kvitrer hver gang kattene dine går inn og ut. (@GusAndPenny)

Les mer her…

catdoor1

PS: Jeg fant dette på Twitter. Jeg finner mye sånt via Twitter, noe av det synes jeg er så artig at jeg vil dele det med flere. Da hender det jeg legger det ut her på bloggen, eller på Facebook, eller kanskje hvis det er noe veldig, veldig spesielt så sender jeg deg en link i en mail. Men da er det fordi jeg synes det passer spesielt godt til deg altså, jeg vil jo ikke mase heller. Det er så mye sånne moro-ting nå om dagen, det kan jo av og til bli litt for mye av det gode. Du får bare si fra, jeg blir ikke lei meg. Men da vet du det altså, hvor det kommer fra og hvis du har sett det før og lo av det da – ler du nå for andre gang så gjorde det kanskje ikke noe at jeg posta det her likevel?

🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.