@Henne_no : Slutt med sånne irriterende reklamer!

8

Jeg skjønner at dere må ha reklamer, jeg gjør det. Men det må da gå an å begrense seg? Nå fikk jeg et tips på Twitter om del 2 av kolleksjonen til Matthew Williamson.

twitter_henne

Klart jeg vil sjekke det ut! Hurra!! Alltid morsomt med noe nytt og fargerikt.

henne_noMen etter å ha klikket meg inn på artikkelen, får jeg halve skjermen dekket av reklame fra noe som kaller seg flust.no.Og her er poenget: Riktignok står det LUKK oppe i høyre hjørne på denne annonsen, men samme hvor mange ganger jeg trykker på dette LUKK så oppnår jeg bare å åpne nok en fane med startsiden til flust.no. Det er greit det, at flust.no vil gi meg tilbud som gjør meg glad, men jeg skal si deg det at nå er jeg slettes ikke glad, bare irritert.

Hjelpe meg, det er slett ingen stor sak, men dere bør kanskje ikke irritere folk med slik reklame?

Jeg bruker Firefox, og det kan godt hende at det er noen innstillinger her og der som fører til at jeg ikke får lukket annonsen fra flust.no, men det spiller forsåvidt ingen rolle. Det er ikke min oppgave å teste slike ting (heldigvis), og jeg vil bare lese artikkelen jeg, uten å ha reklame fra flust.no som kommer hoppende over hele skjermen uten å la seg fjerne.

Kan dere ikke bare ta bort denne type reklame, vær så snill?!? I det minste sørge for at det faktisk går an å lukke den…

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Tiltredes!
  I skrivende stund skal du være forsiktig med hva du fører musa over når du går inn på klassekampen.no. På høyresiden (!) av nettstedet ligger en ringetone-reklame-lenge. Havner musa oppå den, ljomer Internasjonalen ut og truer med å sprenge hele PC’en.

  Jakobs last blog post..Advarende ord til småfuglene

  • Åh hjelpes 🙁

   Men dette burde faktisk eierne av nettsted ta på alvor, det skaper bare irritasjon hos brukerne, og de hadde tjent mer på å ha litt mer respekt for de som vil lese på sidene deres.

   Jeg _hater_ sider med lyd, forøvrig.

 2. Og, for de som er smarte og bruker Firefox: AdBlock Plus. Evt. også NoScript plugin’en. Aldri blir du irritert over flashreklamer, popups, popunders, lyder eller annet på nettsider som du ikke har gitt tillatelse til at skal gi deg slikt.

  • Det er kanskje der jeg mangler noe, for på den ene PCen har jeg lagt til plugins i FF, men på denne (hvor jeg sitter og tester Windows 7 for tida) har jeg ikke kommet så langt enda. Takk for tips, du er i sannhet min guru på bloggen 🙂

 3. Jeg beklager at vår annonse har skapt irritasjon og misnøye. Som de fleste andre er jeg enig i at dette ikke er positivt. Dere har min garanti for at Flust ikke skal annonsere på denne måten igjen.

  Christian
  Markedssjef Flust.no

 4. @Christian
  Hei Christian! Det var meget hyggelig å se at du har lagt merke til frustrasjonsinnlegget mitt. Jeg håper at du ikke synes jeg var for streng. Det er kjempeflott å høre at dere tar slike tilbakemeldinger på alvor.

 5. Pingback: ~SerendipityCat~ » Flust.no tar tilbakemeldingen på alvor!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.