Er du en klespirat?!

7

– Det har siden middelalderen vokst fram en ukultur hvor folk mener det er greit å arve tøy eller byttelåne pynteeffekter andre har brukt uten å betale noe som helst til designer, produsent og detaljhandel, sier advokat Steinar Thorsen ved advokatkontoret Thorsen & Grythe. Folk må forstå at dette er å stjele andres åndsverk, raser Thorsen.

Les resten på «Opplysningskontoret»

klespirat

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. @~SerendipityCat~
    Brenn huset når du flytter, og send bilen til skraping når du skal flytte/bytte. På den måten får produsentene og designerene de pengene de har krav på. Klær du ikke skal bruke må du bare kaste. Ikke finn på å gi disse til Frelsesarmeen. Selvfølgelig vil dette gå litt ut over miljøet, men det gjør ikke noe… Det viktigste er designerens lommebok 😉

    Ragges last blog post..Hva skjer’a?

  2. Husker at jeg vitset litt med en venninne om de klesinnkjøpene som var så dumme at vi må ta dem til Frelsesarmeen i umerket bil, tildekket av stor hatt og solbriller.
    Nå har vi vel enda en grunn til å være anonyme når vi tar turen innom Frelsesarmeen, enten det er for å donere eller kjøpe piratklær?

    Marinas last blog post..Overhørt på jobben:

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.