Ring taxi nå!

2

Liker iPhone app som finner nærmeste holdeplass og ringer direkte til ledig bil! Heter «TaxiNå», link til iTunes her!

(Tips funnet via ipod1.no)

Oppdatering 07.07.09: Tidligere brukte jeg en tjeneste som het Noom til å bestille taxi (tidligere Phonename). Men nå som jeg har fått denne flotte knappen på telefonen min er det jo ikke noe vits for meg i å sende en sms til en bedrift som så ringer meg opp og forklarer at NÅ ringer de opp nærmeste taxi for meg. Med TaxiNå! ringer du selv, basert på sporing av nærmeste holdeplass.

Tenk om Noom/Phonename hadde vært litt tidligere ute med å tenke på denne løsningen?

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Åh så kul app! Nå ser jeg plutselig at iPhone kanskje er tingen for meg likevel. 😉 Men først må det bli såpass lav pris at jeg ikke taper for mye på det. Sånn det er i dag har jeg stort sett regninger mellom 150-400 kr, alt ettersom.

    Lothianes last blog post..To liv vs engelske skinheads

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.