Topp 5: Takk for alle fine kommentarer!

6

Alle som blogger vet at det er hyggelig med gode kommentarer, for en stund siden bestemte jeg meg for å gi litt heder og ære (og link love) til mine topp fem kommentatorer hver måned. Nå ser jeg at jeg har vært forferdelig sløv med dette, bøyer meg i støvet og publiserer i hvertfall listen for mai:

På hedersplassen, nummer 1, Bell4trix som faktisk lyser opp himmelen! (Og det er sant, et stort og positivt smil til denne damen!)

Lothiane er kanhende i streik, men fortsatt en stjerne!!

Tante Grønn er akkurat den jeg trenger, og hvordan skal jeg forklare det… det siste innlegget hennes om å holde beina på jorda var (uansett tema) akkurat så velskrevet og nyansert at jeg skulle ønske jeg hadde skrevet det selv!

Britt Åse gjør meg veldig, veldig sulten.

Alt Godt gjør som tittelen sier og byr på det som er godt i livet, et flott bekjentskap!

Håper dere nyter varme sommerdager, at sola smiler til dere og at livet viser seg i all sin fortreffelighet!

🙂

dsc_0182

Bilde fra Balkongen

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Det ser sååå koselig ut på Balkongen deres! Nydelige Potteroser du har der. Ser skikkelig sommerlig ut! Og takk for omtale, det er jo aldri kjedelig, og spesielt ikke på en slik kul blogg -nå økte du sikker antall besøkende betraktelig! Synd jeg ikke orker å holde den oppdatert. Men det kommer, det kommer…:)
    Jeg kommenterer jo fordi jeg elsker bloggen din, du skriver om så mye som jeg også tenker på og intresserer meg for, da er det lett å slenge inn en tanke! Takk for bloggen din! 😀 KleM

    Bell4trixs last blog post..Hjartesmil -En blogg verdt å besøke!

  2. Å,så hyggelig 😀

    Jeg kommenterer fordi jeg trives her inne, så det er jo «din skyld», og dessuten bare elsker jeg at folk blir sultne når jeg snakker mat 🙂

    Britt Åses last blog post..Krigen vunnet?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.