About Author

12 kommentarer

 1. Kjenner igjen denne ENDELIG ferdig med denne helga (eller jula)-følelsen. Den har jeg hatt mange av.

  Men nå ønsker jeg skikkelig god bedring!

  Sigruns last blog post..Anna Odell

 2. Er så glad jeg kommenterer etter Britt Åse, for da kan jeg late som jeg skjønte det var valmuer med en gang og si som henne: Kjempefine valmuer! Fint bilde! Jeg har faktisk fått en del natur rundt meg i det siste, jeg som ikke pleier få til en eneste blomst eller plante. Men nå er det ganske koselig. 🙂

  Lothianes last blog post..Nå er det jaggu mandag igjen…

 3. Haha, takk for kommentarer dere 😀

  Lothiane: Jeg har fått satt masse blomster på balkongen. Det er faktisk utrolig gledesspredende. Jeg følger med og steller med dem så godt jeg kan og beundrer de flotte fargene. Tror det ligger mye godt humør i fin natur altså!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.