Tagget

3

Britt Åse har tagget meg i et meme med masse spørsmål om smått og stort. Jeg tar sjansen, les mer etter hoppet. Jeg må tenke litt før jeg tagger noen videre..

Hva er du opptatt av for tiden? Å matche neglelakker med sommerklær som ligger klar til bruk bare temperaturen bikker over tjue grader!

Hva har du på deg i dag? I dag er jeg stort sett mørk: Sort, litt utvasket jeans fra Mango. Korallrosa topp fra H&M og sort hettejakke.

Hva skal du spise til middag? I dag blir det lettvint siden mannen er på forretningsmiddag; jeg prøver den nye Grandiosa med tynn bunn.

Hva vil du gjerne lære deg? Å dykke!! Jeg har ikke tatt dykkekurs, selv om jeg har noen prøvedykk bak meg. Å ta dykkelappen er en ting jeg har øverst på lista til når jeg blir frisk nok. 🙂

Hva hører du på akkurat nå? Susing fra vifta i PCen…

Hvordan er ditt favorittvær? Sol! Definitivt.

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Hah, avsløre sine svakheter her?? Jeg jobber med å klare å komme meg opp våre fem etasjer uten heis med pulsen sånn noenlunde intakt.

Hva syns du om den personen som tagget deg? Morsom dame som skriver om både det ene og det andre jeg liker å lese om, og som er hyggelig inne på bloggen min med koselige kommentarer 🙂 Det setter jeg pris på!

Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden – hvor skulle det vært? Bare ETT, tuller du?? Akkurat nå står Soma Bay (Egypt) og Hvar (Kroatia) for meg som drømmesteder å ha hus, det

Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? En massør! Her hjemme!!

Hva vil du gjerne bli kvitt? En visdomstann som plager meg.

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt? Til Hvar med kjæresten!!

Hvilket språk vil du lære? Arabisk

Hva ser du etter i en venn? Åpenhet, ærlighet og oppriktighet står nok høyt.

Hvem vil du gjerne møte? Jeg skulle gjerne møtt alle de hyggelige menneskene jeg prater med via blogg og Twitter. 🙂

Hva slags musikk liker du? Haha, dette er spørsmålet jeg aldri klarer å svare godt på! Svaret er «mye».

Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Jobbdressene mine

Hva er drømmejobben? Den jobben jeg har faktisk. Kan ikke komme på noe annet. Kanskje å en dag være leder for et mangfoldig team som gjør viktige ting for å gjøre verden til et bedre sted å være.

Har du noen favorittmodeller? Nei

Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på? Bøker.

Beskriv stilen din? Mangfoldig – men helst liker jeg det klassiske, rene med enkelte fargerike innslag.

Hva var det siste motebladet du leste? Elle UK for  juli, det eneste motebladet jeg kjøper fast!

Den siste cd-en du kjøpte? Oi! Det er så lenge siden at jeg husker ikke! Vent… teller iTunes? Der kjøper jeg en del musikk, sist nå var et samlealbu med noe chillout/lounge-musikk. Sånn som er perfekt til bakgrunnsmusikk når man soler seg 🙂

Hva hørte du på da du ble tagget? Ikke stort annet enn litt trafikk lyder utenfra og klapringen fra eget tastatur.

Hva vil du akkurat nå? Drikke et stort glass vann, ta en lang dusj og svare på mail og meldinger 🙂

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Det synes jeg var fine svar. Likte spesielt godt å lese hva du ser etter i venner. Jeg har lett for å glemme at nettopp de tingene der er veldig viktige, fint å bli mint på det man glemmer i blant, plutselig går øynene opp litt for ting man kanskje egentlig ikke så. 🙂

    plosivs last blog post..Til meg, fra verden

  2. Rart hvor mye man finner ut om folk via slike memer, det er morsomt! Synes som de over her at du har fine svar. Kjedelig å lese at du har en visdomstann som plager deg. De kan skape mye krøll i en syk kropp, håper du finner en god måte å fixe det på. Så artig å lese om hvor du har lyst å reise, da får jeg også lyst å dra dit å se hvordan det er der! 😀 Har du slike foretninsgmessige kjoledrakter? Eller ordentlig dress til kvinner? Blei veldig nysgjerring, synes sånt er så kult! 😀

    Bell4trixs last blog post..Ufrivillig Berg og dalbane -ingen kontroll?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.